Eden Hazard za povredu okrivio brata!

Hazard se sinoć povrijedio

Eden Hazard za povredu okrivio brata!

Edmir Škorić

Belgija je u ponedjeljak navečer pobijedila Kostariku u prijateljskom meču sa 4:1, što je bila dobra uvertira pred Mundijal.

Iako je iskusni Bryan Ruiz u 24. minutu prvi postigao gol i nagovijestio prijatno večer gostiju, Dries Mertens u 31. i Romelu Lukaku u 42. minutu su preokrenuli rezultat, a Lukaku i Batshuayi su u nastavku dotukli Kostarikance.

U 70. minuti se povrijedio Eden Hazard, no sreća po Belgijance pa se zvijezda Chelseaja nije teže povrijedila.

"Nije vrijeme za neko rizikovanje. Eden je rekao da je to moja greška. Kada sam htio da mu dodam loptu, ona je bila kratka i to je dovelo do povrede", rekao je Edenov vrat Thorgan Hazard, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Eden je pokazao da može odvesti ekipu na vrh. Ako nešto želimo da uradimo na turniru, moramo ga imati potpuno spremnog i zdravog", poručuje Hazardov manje poznati brat Thorgan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi