EDF: Dominirali smo posljednjih 20 minuta, trebali smo ranije tako početi igrati

Tvrdi trener Vučice

EDF: Dominirali smo posljednjih 20 minuta, trebali smo ranije tako početi igrati

Eldar Ganibegović

Eusebio Di Francesco je bio poprilično zadovoljan igrom Rome, iako je je njegova ekipa doživjela poraz od Juventusa.

Pobjedu za Staru damu donio je Medhi Benatia, dok je Vučica na kraju meča imala svoje prilike preko Florenzija i Schicka, ali do promjene rezultata nije došlo.

"Bolje smo igrali u drugom dijelu. Mi smo možda jedini tim koji im je napravio velike probleme u Torinu", rekao je trener Rome za Mediaset Premium.

"U prvom poluvremenu smo bili spori zbog presinga i Juventus je bio agresivniji od samog početka. Nisam došao ovdje izgubiti, došao sam igrati utakmicu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Na kraju meča smo bili bolji i stvorili smo im veliki pritisak, što znači da naša snaga nije problem. Dominirali smo zadnjih 20 minuta i žalimo što nismo ranije počeli tako igrati."

"Pred nama je puno posla, ali nikada ne smijemo zaboraviti da smo mi ti koji moramo dominirati u svakoj utakmici jer jedino tako možemo pobjeđivati i postati ozbiljan kandidat za prvaka", dodao je Eusebio.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi