Bezobrazni Onana vikao na Džeku? Dijamant mu pokazao ko je gazda, a Calhanoglu spasio situaciju

Nevjerovatna situacija na Meazzi

Bezobrazni Onana vikao na Džeku? Dijamant mu pokazao ko je gazda, a Calhanoglu spasio situaciju

E. Čaušević

Fudbaleri Intera igraju trenutno na svom terenu meč osmine finala Lige prvaka protiv Porta, a u centru pažnje u finišu prvog poluvremena našli su se Andre Onana i Edin Džeko koji su imali verbalni okršaj? 

Inter je dobro otvorio utakmicu i već u 13. minuti mogao je do prednosti kada je Lautaro Martinez bio u velikoj prilici, ali se obrukao nakon što je loptu glavom poslao daleko preko gola Porta.

Gosti iz Portugala su zaigrali dosta bolje u finišu prvog poluvremena i uspjeli su nekoliko puta ozbiljnije zaprijetiti golu Intera, ali je Onana zaustavio te udarce.

Međutim, ono o čemu svi trenutno bruje jeste verbalni okršaj Onane i Džeke koji je sve šokirao.

Kamerunski golman je ničim izazvan, bar prema onom što se moglo vidjeti na "malim ekranima" krenuo da viče na Dijamanta jer mu je očito nešto zamjerio, ali Džeki se to nije svidjelo.

Kamere su uhvatile bh. reprezentativca kako na Onanino odbacivanje uzvraća i pokazaje svom golmanu da se smiri. 

Oglasi

Na kraju je reagovao i Hakan Calhanoglu koji je smirivao Onanu i čak mu rukom začepio usta kako više ne bi prigovarao. 

Sigurno je da će biti dosta uzbudljivo na poluvremenu i u svlačionici Intera jer Džeko neće tek tako preći preko nepotrebne nervoze i bezobrazluka Onane.

No, ovo nije prvi put da se Interu dešavaju ovakve stvari jer smo sličnoj situaciji svjedočili prije samo desetak dana.

Tada je Inter igrao na gostovanju protiv Sampdorije, a u centru pažnje bili su Romelu Lukaku i Nicolo Barella. Tada su se i oni posvađali na terenu u toku utakmice što je mnoge šokiralo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lukaku je izgubio živce i govorio Barelli da prestane kritikovati svaku njegovu grešku i da se više ne ponaša tako.

Tada se i Inzaghi oglasio s objašnjenjem da mu se ne sviđa što su Lukaku i Barella to tako javno uradili, ali da su nesuglasice izgladili odmah u svlačionici. Bit će zanimljivo vidjeti kako će trener Intera komentarisati večerašnji sukob Onane i Džeke.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

che_guevara1
RASIZAM mržnja na očekivanoj razini …
4 0
Kugla
Novinaru ovdi je jedino Dzeko bezobrazan on dobro brani a Dzeko se vuca po terenu ko prebijena kuja
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi