14

Komentari (14)

Zeleni_zub
Vazda Amra koci odlazak iz Rima
kavaz1990
Jadni i mi i Roma kad se povuce Grand Edin !!!
Hasanaga
Dzeko ako ode iz Rome, a volio bih da hoce, Roma nece zavrsiti ni medju prvih 7 na tabeli. Zivi bili pa vidjeli!
struja
Sedmo mjesto je max sa njim i bez njega.
user1602245913
Davno je treba otići iz ovog kluba.
prometej
Treba Džeki poslati link da vidi šta mu se događa
Zulfikar
Odlazi Dzeko kralju ako nista iz principa.
GuiliDamou
Roma ovim postupkom jos jednom pokazuje zasto nikada nece biti svrastana u red velikih evropskih klubova, Totti, De Rossi, nije slucajno sto titulu osvajaju svakih 50 godina, iako skoro uvijek imaju koliko toliko konkurentan tim.
red devil mo
Ma pređi i Lazio pa im hebi mater.
makelele
Ako je dzeko reagovao protiv trenera kao u zenici, kad je onog klosara rjesio sa par socnih psovki. Onda je ok da ostane bez trake haha
user1602398099
Taj "klosar" je bio momak s posebnim potrebama.
Miky007
Evo ga sada opet cirkus..Sportsport.ba i Dzeko transver 84-ta epizoda :)
celikze
ovo je definitivno idiotski klub... ne samo zbog Dzeke nego kada krenes redom....Najgolan Pjanic Itd...itd....itd... a kao fol imaju neki cilj da imaju samo novac...
Dasler
@celikze 100%. Isti slucaj kao kod BVB, kada prodaju najbolje igrace, krivicu stavljaju iskljucivo na trenera ili “glavnog” igraca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.