Zmajevi trenirali u Podgorici, ohrabrujuća situacija sa Džekom

BiH čeka gostovanje Crnoj Gori

Zmajevi trenirali u Podgorici, ohrabrujuća situacija sa Džekom

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina Ligu nacija nastavlja prvim takmičarskim duelom protiv Crne Gore. 

U subotu će u Podgorici od 20:45 Zmajevi odmjeriti snage se reprezentacijom Crne Gore u 3. kolu najmlađeg UEFA-inog reprezentativnog takmičenja.

Bh. ekspedicija je danas doputovala u crnogorsku prijestolnicu, a večeras je na Gradskom stadionu obavljen i službeni trening.

Navijače BiH svakako najviše zanima situacija sa Edinom Džekom, a sluteći po snimcima sa treninga njegovo stanje je ohrabrujuće.

Naime, kapiten je ima povez oko desne noge, ali je trenirao zajedno s ostakom ekipe pa se može reći da će konkurisati za sutrašnju utakmicu.

Teško je vjerovati da će se Džeko naći u početnoj postavi, a selektor Petev će konačnu odluku donijeti tek sutra, vjerovatno i u dugovoru sa samim igračem.

Inače, svi ostali igrači koji su doputovali u Podgoricu su trenirali bez problema. Obzirom da se radi o trećem meču u osam dana za očekivati je da Petev napravi nove izmjene u startnoj postavi.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Trening je pratio i predsjednik FS BiH Vico Zeljković što je već postala uobičajna praksa uoči gostujućih utakmica naše A selekcije. 

Podsjećanja radi, nakon dva odigrana kola BiH ima četiri boda. S Finskom je ostvaren remi u gostima, dok je na Bilinom polju savladana Rumunija.

Top Komentari

Chesa
Dobra vijest - Džeko me čini sigurnijim.
2 0
Taetaiwo
Ako ne bude dzeko igrao dobit cemo a ako on bude igrao bgmi gutavo ako i bod bude dobro je
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi