Italijanski listovi najavili veliki transfer na Apeninima

Edin Džeko dolazi! Debituje već u nedjelju

7

Komentari (7)

Mele
Roinaldo, Dybala, pa hebote, bolji su od Undera i Mikkityara...Sa kime da osvaja titule u Romi, Zaniollo sezonu gubi, Salaha prodali, sve sto valja , prodadose. seronje samo lovu da uzmu..Bjezi Edine, ligu prvaka ako uzmes, kruna kariere...
Tz_Niko75
Po textovima u italijanskoj stampi, izgleda da ce Dzeko nositi 9 i biti glavna spica. Pirlo je zaljubljen u njegovu igru. Takodje, Edin bolje poznaje SerijuA i pase u Pirlov sistem. Bice konkurencija Dzeko i Ronaldo Lautaru i onoj zvijeri u Interu Lukaku.
Ja mislim bit ce prenosa na areni, jer arena je uvijek prenosila fudbalske utakmice italijanske "Serije A" bas me interesuje kako ce igrati ovaj trio Dybala - Dzeko - Ronaldo.
Arnel925
I Suarez je tu. Sad ko ce biti na klupi ili Dzeko ili Suarez
BaboBih
Nista od Suareza, taj ostaje u Barci
Hakkinen
@Arnel925 Suarez može kod tebe biti.
Edin Džeko je broj 9 a ti sto si se prevario pa kupio novi Romin dres ( a čisto sumnjam da je orginal jer transferi nisu završeni ).... sada kupiš Juventusov sa Edinovim prezimenom i brojem 9 te mirna Bosna..
DžeGoll je strašan igrač i insan , čovjek
Am00
Hoće li biti prenos na areni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.