UEFA potvrdila

Ne igra Edin Džeko!

31

Komentari (31)

E.Car
Nema plakanja, momci koji zaigraju imat će veću odgovornost i motiv samim tim jer se neće moći osloniti na Dzeku i morat će dati još više od sebe svi. Samo bi me razočaralo da umjesto Hadžiahmetovića starter bude Gojak! Pa tri klase je bolji Amir!
Alpasinacxx
Budi ti nama zdrav za Ukrajine, pojačanje je u odnosu na prošlu što tu sada imamo Pjanketa i Krunića. Ubijeđen sam u pobjedu dva razlike aBd.
CeZenicaLik
Brzo ozdravljenje Edinu i da bude spreman za Ukrajinu
enko
Dao bog da zaigra i protiv ukraine,nije to povreda za zanemarit,rizikuje daljnu karijeru .ogromni gubitak za nas ali mozda se pojavi novi dzeko ovi klocevi sto pisu o Ediny najvise govore o sebi zato im saljem veliko g*vno.prijatno pesimisti.do pobjede.
bistrik87
Darkwood
Prijatelji moji, i ako prođemo u baraz biće jebbenno. Tako bez srkleta pa kud pukne. Važno je naravno biti drugi za iduće kvalifikacije i jakosne grupe. Idemo zmajevi.
Zaštita Identiteta
Ma znalo se ovo čitavu sedmicu, vidio sam Džeksona neki dan... ljubazan, al tužan vidi se baš. Nije mi rekao da neće igrat - logično, al vidjelo se na njemu da nije to to.
Dtox
2-1 za fince. Nemogu nasi cuvati Pukkija
King_Kenny
...opet se Gojak gura cak i u ovoj odlucujucoj utakmici,samo kako bi ga se Dinamo kutarisao...nevjerovatno je da je ova reprezentacija postala menadzerska prcija za prodaju panjeva i da je to prioritet ispred plasmana reprezentacije na veliko takmicenje...u prvoj postavi reprezentacije koja se nada plasmanu na SP igra igrac iz raspale HNL koji ni tamo nije standardan,u 15 odigranih kola skupio 314 minuta na terenu...
King_Kenny
@Milfhunter ...ako nemamo bolje od njega treba ugasiti reprezentaciju skroz...a imamo itekako.
HUNTER
@King_Kenny konačno se Petev uspio otrgnuti od lobista za tarabu, prvenstveno od propalog policajca babe Ahmeda, pa onda od ostalih. Guranje, forsiranje, čupanje za rukave, ali neće tarabu niko živ.
King_Kenny
@HUNTER ...dobro je evo nema ga u pocetnoj,sto ne znaci da ga nece ubaciti...lik je panj teski,dobio je priliku u Torinu,nije nista pokazao,ljudi ga se rijesili nisu htjeli ni 2 miliona za njega da daju u ratama...ne igra ni u Dinamu,a guraju ga da se proda preko reprezentacije...kad ga vidim u reprezentaciji tacno mi dodje da navijam protiv nas.
HUNTER
@King_Kenny ma brate moj, skontali na vakat u Torinu, a evo i Petev se dozvao što se tiče ovog panja. Garantujem da u našoj Premijer ligi ima sigurno dva igrača koji igraju na njegovoj poziciji, a da su bolji od njega. Al onaj mu je babo smor frajer i za pare bi majku prodao.
public_agent
Znači pušimo ga danas
Barberez9
Mi i nekako hajd da kazem probijemo do baraza a onda nam uefa posalje Portugal i Penalda Pa nas on ….
sslazio
Ma dobijamo lagano i bez njega. Bolje ga cuvati sa Ukrajinu.
SonPen1946
Sad imamo sanse za pobjedu, bez kloca
Hare
Povučeš kloca za ki.tu
SonPen1946
mater nek ti ga povuce
Darkwood
Paša, znaš onu izreku. Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško.Teško je drugima. Isto tako je i kad si glup.
Krivaja Zavidovići
Taj kloc je unazad 13-14 godina među najboljim napadačima sveta, uspješno postižući golove u 3 od 5 najjačih evropskih liga, a impozantan učinak tek ima u reprezentativnim selekcijama sa preko 120 nastupa, preko 60 golova i preko 20 asistencija. Da nisu Demirović, Prevljak ili Kodro bolji? Volio bih da su i oni vrhunski napadači, ali na žalost ne mogu u istu rečenicu sa Džekom...
E.Car
Sars33
Ja dislajkova, ovo se rijetko vida...hahahha
rame
Ako nismo u stanju dobiti Finsku bez Dzeke onda nek ide sve u p.m
Emin_Podzic
Dobili smo ih 2019 4 1 bez dzeke
Salgijica
Kodro-Maksumic rjesava xD
Rehica
IDEMO DOBITI FINCE A ZA KRAJ DŽEKSON DA SABIJE UKRAJINCE I IDEMO NA MUNDIJAL
nedoni46
Laksi je posao dobiti obje utakmice nego zapravo otici na taj mundijal, baraz ce biti pretezak.
Tas14
Dosta ba, jedno po jedno… sta znas mozda izvucemo Rumuniju
King_Kenny
@Tas14 ...problem je sto se tu ne moze izvlaciti koga zelis,nego imas nosioce i nenosioce koji se odredjuju prema plasmanu odnosno broju osvojenih bodova,a mi smo 100% nenosioci...po trenutnim tabelama nosioci su Srbija,Hrvatska,Svedska,Svicarska,Poljska i Skotska...znaci sve reprezentacije koje bi nas bez problema dobile,osim mozda Skotske,mada kod njih svi igraci igraju u EPL tako da su sigurno jaci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.