Džeko komentarisao objavu o Kaliniću, navijači Hajduka su odmah krenuli u akciju

Da li će Edin odigrati sezonu za Hajduk?

Džeko komentarisao objavu o Kaliniću, navijači Hajduka su odmah krenuli u akciju

Samir Mlaćo

U Splitu je velika euforija, navijači sanjaju titulu prvaka, a nakon prvog dijela sezone Hajduk je jesenji prvak.

Ima sedam bodova prednosti nad Dinamom koji ima i dvije utakmice manje, te je jasno da nas čeka nikad zanimljiviji drugi dio sezone u HNL-u.

Prije par dana Hajduk je potvrdio da je iskusni napadač Nikola Kalinić potpisao ugovor do kraja sezone. Kalinić je bio član Hajduka, ali zatim je napustio isti, no nije pronašao novi klub.

Dolaskom Mislava Karoglana na klupu pokrenute su priče da će se Kalinić vratiti i to se i desilo.

Kalinić je potpisao, a igrat će za jedan euro mjesečno, bar tako tvrde Splićani.

Oglasi

Brojni svjetski mediji prenijeli su ovu vijest, a učinio je to i "doktor" za transfer Fabrizio Romano.

Na društvenim mrežama kapiten nogometne reprezentacije BiH Edin Džeko je čestitao Kaliniću, a odmah su to "upratili" navijači Hajduka.

Vjeruju da bi mogli nagovoriti" Džeku da pred sami kraj sezone dođe u Hajduk i tako donese u narednom periodu dodatnu euforiju, ali naravno i kvalitet u vrhu napadu.

"Ajde babuka, ima mista i za tebe, vrime je, čekamo te, ajde Džeko", samo su neki od komentara navijača Hajduka koji su se ponadali da Džeko može doći u Split.

Jedan od navijača ipak je napisao da Džeku priželjkuje u Željezničaru, u klubu kojem je i počeo svoju karijeru, a sve ostalo je posebna priča.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Poznato je da je Džeko veliki prijatelj sa Senijadom Ibričićem, trenutnim direktorom FK Sarajevo, inače legendom Hajduka, pa se Hajdukovci nadaju da će i popularni Ibro može 'privoliti' Džeku da dođe u Split.

Džeko je trenutno član turskog Fenerbahčea i nosi kapitensku traku. Već je priznao da nije želio u Kinu ili Saudijsku Arabiju, iako je bilo ponuda.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Suplje price!
1 0
user1675926959
Koliko ih voliš trebao si igrati za vatrene....Smijem glavu dati da si se pokajao što si debitovao za nas.Sram te bilo
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi