Mourinho bez riječi na scenu sa timske večere igrača Rome, Džeko među glavnim akterima

Trener Vučice objavio video

Mourinho bez riječi na scenu sa timske večere igrača Rome, Džeko među glavnim akterima

A. Čaušević

Gdje god je radio Jose Mourinho je nastojao da u ekipi drži atmosferu na visokom nivou te da igračima bude poput pravog oca. 

Nova avantura za Mourinha je počela početkom jula kada je i zvanično počeo pripreme sa Romom. Bit će to drugačiji izazov u odnosu na prethodne jer, za razliku od engleskih bogataša, rimski klub ne raspolaže sa istim budžetom.

Sluteći prema samom početku portugalski stručnjak će se pobrinuti da atmosfera među igračima bude na zavidnom nivou. Već je uveo i niz noviteta na treninzima, a scena sa zajedničke večere ga je ostavila bez riječi.

Mourinho je na Instagramu objavio video kako igrači Rome zajedno pjevaju himnu Vučice uz opis: "Bez riječi."

Među glavnim akterima bio je i Edin Džeko koji je u sav glas pjevao pjesmu koju je prvi put 1975. godine otpjevao Antonello Venditti.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CRR3-7bgEjC/[/instagram]

Oglasi

Igrači Rome su tokom pjevanja mahali bijelim maramicama, a jednom trenutku su se svi popeli na stolice i napravili zaista spektakularan prizor.

Inače, Mourinho je na jednom od prvih treninga jasno Džeki dao do znanja koliko mu je važan. S bh. napadačem je razgovarao pred ostatkom stručnog štaba.

Sasvim sigurno je ovaj razgovor prijao Džeki i sve je izvjesnije da će i u narednoj sezoni nositi Romin dres. Italijani čak tvrde da bi mogao otići samo ukoliko na adresu Rome dođe ponuda koju ne bi mogla odbiti.

Tokom predstavljanja novinari su upitali Mourinha da li će vratiti kapitensku traku Džeki, ali Posebni nije htio odgovoriti na pitanje.

"Neću da odgovorim, ne moram reći šta radim unutar kluba. Znalo bi se unaprijed, ali ne želim da dijelim s javnosti šta radim u klubu."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Klub, ekipa i igrači trebaju znati prije svih odluku o kapitenu", rekao je portugalski stručnjak.

Još uvijek nije poznato ko će biti novi kapiten Rome. To bi trebale pokazati već prve prijateljske utakmice u sklopu priprema.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
E cuj Causevica, Dzeko medju glavnim akterima hehehehe. Kako, zasto ?
6 0
DadiG
Idiotskog naslova mila majko.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi