Traje borba tri kluba iz Premiershipa za Džekin potpis!

Gazzetta izvještava

Traje borba tri kluba iz Premiershipa za Džekin potpis!

Admin Čaušević

Edin Džeko je izrazio želju da ostane u Interu, ali na fudbalskoj pijaci je sve moguće.

Džeko je ostavio dubok trag igrajući u Engleskoj, briljirao je u dresu Manchester Cityja pa i nije čudo zašto je jako cijenjen na Ostrvu.

Nekako se tokom svakog prijelaznog roka spominje Džekina promjena sredine, tako je i ovaj put pogovoto nakon povratka Romelua Lukakua u Inter.

Popularni Dijamant se proteklih sedmica povezivao sa prelascima u Juventus, pa i Monzu, ali od toga neće biti ništa pošto je prema navodima italijanskih medija odbio ponudu Stare dame.

Iako želi ostati na San Siru daleko od toga da je opao interes za najboljim strijelecem u historiji reprezentacije BiH. Tako Gazzetta dello Sport piše da se iskusni golgeter nalazi na radaru klubova iz Engleske i Njemačke.

Milanski list piše da se čak tri kluba iz Premiershipa bore za Džekin potpis. U pitanju su Leicester City, Wolverhampton i Everton.

Klubovi koji Džeki ne mogu garantovati borbu za trofeje kao Inter, ali sigurno mogu odličnu platu pa će biti interesantno pratiti razvoj situacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Sarajlija je ranije od planiranog stigao na pripreme Nerazzurra, a očekuje se da obavi i razgovor sa trenerom Simeonom Inzaghijem oko njegovog statusa u ekipi.

Podsjećanja radi, 36-godišnjak sa milanskim klubom ima ugovor do kraj sezone 2022/23. U prvoj sezoni na 48 nastupa zabio je 17 golova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Bolje u dzepu 4-5 mil nego da ode i ima 2 Strpit se godinu dana i onda lamudat dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi