8

Komentari (8)

AcMilan_rosoneriBosna
Nigdje veze Džeko koliko razigrava ekipu to lukaku neće ni s 40 na rekreaciji moći
King_Kenny
...Lukaku kosta 100 miliona,a Dzeko besplatan,nek i to malo uporede...a Lukaku neki dan imao 7 dodira sa loptom za 90 minuta i od toga 4 pogresna dodavanja.
emanuelmacron
ako se gleda statistika potpuno su u pravu ,Dzeko je doveden da daje golove,a on dodaje lopte,i u Romi je pravio istu gresku,pa ga zamrziše, ja pratim Itali samo zbog njegovih golova,al ih nema,pa se imeni malo gadi gledat,muka ziva,
irnes4
Dzeko je klasa za lukakua ,pa dzekson bi jos jaci bio da je grmalj kao ovaj
vedin
Eto Lukaku ubi u Engleskoj.
Lukaku nije ubio u Engleskoj, ali zato je ubio onda kada je Inter osvojio skudeto.
Mostarac94
@Nogometas ubijao je i Edin po eng i njem kad su se prvenstva osvajala njegovih godina… a tek golove za repku golove poredit kad ti je vezni red city dortmund i nas gdje ti je vezni 2 liga turske 2 liga austrije e pa jbga
EmirEmir111
Nek nagaze kladionice.. stari kladionicari. Cuj bas kad su mogli zauzeti prvo mjesto kvota na njih 1.30 a na Sassuolo pravo bogatstvo, oni izgube. Haha evo vjerujemo vam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.