Inter objavio koliko je Džeko tačno proveo vremena na terenu prije gola za 1:1

Dijamant u vrhunskoj formi

Inter objavio koliko je Džeko tačno proveo vremena na terenu prije gola za 1:1

E. Čaušević

Edin Džeko bio je sinoć junak Intera u gostujućoj pobjedi protiv Sassuola.

Inter je na gostovanju uspio da pobijedi sa 2:1, a ponajviše zahvaljujući odličnoj igri Džeke koji je na teren ušao u 57. minuti.

Sassuolo je vodio golom Berardija od 22. minute, ali je Inter u drugom poluvremenu uspio da dođe do preokreta i važne pobjede. Odlučujući trenutak desio se u 57. minuti kada je Inzaghi uveo na teren bh. napadača koji je donio preokret.

Džeko je već u prvom kontaktu s loptom uspio da postigne sjajan gol glavom za 1:1 nakon odličnog centaršuta Perišića.

Inter je danas na Twitteru objavio video Džekinog gola i potvrdili su da je bh. napadaču trebalo tačno 33 sekunde da postigne pogodak nakon što ga je Inzaghi uveo u igru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je i u 78. minuti bio u centru pažnje kada je izborio penal, a pogodak s bijele tačke za 2:1 postigao je Lautaro Martinez.

Dijamant je na dosadašnjih sedam mečeva zabio već šest golova što je zaista impresivno. Dovoljno je samo reći da je u cijeloj prošloj sezoni u Seriji A postigao sedam pogodaka.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
A nidje ne piše da je zabio još jedan al Ofsajd bio nakon pregleda vara
2 0
Koba84
Kakva bi to bila repka Jugoslavije ebo te toti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi