5

Komentari (5)

Tarantelo1
Džekson do kraja karijere u Interu odlična je sezona iza njega i nema razloga da ide negdje
prvenac
Šta se čudite, ljudi rade po učinku. Od jedne vijesti u sedmici dana izvede se još desetak tekstova na zadatu temu. Malo mašte i copy paste.
Ajax11
Saćekaj dupli sport, zar niste prije dva dana napisali da mu je klub saopštio da je višak …
Tuzla_1987
@Ajax11 da,a prije dan da zvanicno ostaje….Bukvalno su objv isti clanak kao jucer/prekjucer da ostaje samo su promjenili tekst….
HarisADP
Vas dvojica ste tacno glup i gluplji!!! Ne pise ss.ba nista, nego prevodi i objavljuje sta drugi mediji pisu!!! Tu vijest da je visak je objavio jedan medij, a ovu drugi. Fino vam napisu jos koji medij i vi degenerici opet ne možete shvatiti. Znaci sad je cds izvor vijesti. Corriere dello Sport objavio je jutros...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.