Džeko bijesan napustio teren i dobacivao Inzaghiju na bosanskom jeziku, a onda samo odmahnuo rukom

Lukaku ušao na teren umjesto bh. napadača

Džeko bijesan napustio teren i dobacivao Inzaghiju na bosanskom jeziku, a onda samo odmahnuo rukom

E. Čaušević

Inter i Porto igraju trenutno na Meazzi prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a u centru pažnje zbog nevjerovatnih dešavanja nalazi se Edin Džeko. Dijamant se prvo svađao s Andreom Onanom, a potom je ljutito napustio teren kada ga je Simone Inzaghi odlučio izvesti iz igre.

Na Meazzi su u finišu prvog poluvremena svjedočili verbalnom okršaju koji su imali Onana i Džeko, bar po onom što se vidjelo na "malim ekranima". 

Kamerunski golman je nervozno reagovao nakon jedne situacije i dobacivao je po svemu viđenom upravo Džeki koji mu nije ostao dužan i odlučio je da uzvrati.

Na kraju sve je morao da smiri Hakan Calhanoglu koji je Onanu smirivaoi, te mu je čak stavio ruku na usta kako bi prestao da prigovara. 

Iako Džeko nije bio krivac već tada je bilo jasno da ovo jednostavno nije njegova noć. Džeko je dobio priliku od prve minute umjesto Romelua Lukakua, ali u prvom poluvremenu nije imao nijednu ozbiljniju priliku.

Oglasi

I nakon poluvremena Džeko je ostao na terenu, ali nakon manje od 15 minuta igre u nastavku Inzaghi je odlučio da napravi dvostruku izmjenu, te je s terena povukao upravo bh. napadača i u igru je uveo Lukakua.

Džeko nije bio uopšte sretan kada je vidio svoj broj na semaforu, te je ljutito napustio teren. Na bosanskom jeziku dobacio je nešto, po svemu sudeći svom treneru što potvrđuje koliko je ljut zbog izmjene.

Također,  dok je prolazio pored njega i nekoliko puta samo odmahnuo rukom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nije prvi put da Inzaghi radi takve izmjene što se tiče napadača, ali jasno je da je Džeko vjerovao da će večeras biti duže na terenu. Ipak, na kraju je Inzaghi imao drugačiji plan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kugla
Svatite ljudi vec jednom Dzeko je obicni panj neka se lopta odbije od panja i udje u go i vi odma on je najbolji
0 6
SEJFUDIBIKODZE
Inter nije proigro nego crveni karton,a Dzeko po obicaju 1 dobar 6 nije ,ne jebuga ni jedan posto ako je on sebi dozvolio da smrljivi crnjo galami na njeg, a nije ni odbrana odma nek napusti fudbal,nikad nisam vidio da golman krivi napadaca i to ne za gresko nego sto nije dobro postavljen e moj Dzeko zato i nisi cijenjen u evropi
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi