Džekin sastanak s Mourinhom trajao duže od sat, agent dobio jasne preporuke šta raditi!

Šta čeka Dijamanta?

Džekin sastanak s Mourinhom trajao duže od sat, agent dobio jasne preporuke šta raditi!

Admin Čaušević

Edin Džeko je sasvim očekivano pripreme za novu sezonu počeo s Romom.

Prvotimci Rome koji nisu nastupali na Evropskom prvenstvu su počeli pripreme za novu sezonu, tačnije obavili su neophodne testove prije prvih treninga.

Prvi trening Jose Mourinho će sa igračima obaviti u četvrtak poslijepodne nakon što ranije bude i zvanično predstavljen kao novi trener rimskog kluba.

U međuvremenu Mourinho je obavio razgovore s nekim igračima među kojim je i Džeko, istinski vođa i ponajbolji igrač Vučice.

Neki italijanski mediji pišu kako se Džeko u kampu Trigorija zadržao duže od sat vremena, tom prilikom i razgovarao je s novim trenerom.

IL Messegero je objavio vijest kako je Džekin agent Alessandro Lucci već dobio mandat da popularnom Dijamantu pornađe novi klub.

Situacija u kojoj mediji pišu o odlasku nije ništa novo za Sarajliju pošto je i u prethodnim prijelaznim rokovima bio na izlaznim vratima, ali bi uvijek ostajao u klubu.

Na Apeninima iskusnog golgetera bi rado u svojim redovima vidjeli Juventus i Milan, dok i Turci insistiraju na njegovom transferu u Bešiktaš ili Fenerbache.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je proteklih sedmica uživao na odmoru, posjetio je niz egzotičnih destinacija. Baterije je punio u Dubaiju, Turskoj i na Jadranu. Bez obzira što ima 35 godina definitivno je pun snage i spreman da odigra još nekoliko vrhunskih sezona. 

Dres Rome nosi već šest godina kada je stigao iz Manchester Cityja. Za Vučicu je odigrao 260 utakmica i zabio je 119 golova. Vodio je ekipu do nekoliko odličnih rezultata u Evropu, međutim još uvijek nije uspio donijeti trofej na Olimpico.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Niste fakat odavno
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi