Edin Džeko danas na razgovoru sa Joseom Mourinhom
Foto - EPA

Razgovarat će o planovima za novu sezonu

Edin Džeko danas na razgovoru sa Joseom Mourinhom

Midhat Šljivak

Bh. napadač Edin Džeko obavit će danas razgovore sa novim trenerom Rome Joseom Mourinhom.

Iskusni fudbaler se u posljednje vrijeme često povezuje sa odlaskom iz Rome, a najčešće se kao nova destinacija spominje Turska.

Kako navode mediji u ovoj zemlji, istanbulski velikani Bešiktaš i Fenerbahče silno žele dovesti Džeku u svoje redove i navodno je bilo određenih konatakata sa bh. fudbalerom.

Međutim, Edin je ugovorom vezan za Romu do juna 2022. godine i navodno nema ništa protiv da do kraja ugovora ostane na Olimpicu.

O svojoj budućnosti u klubu Edin će danas razgovarati sa Joseom Mourinhom. Italijani tvrde da će Džeko i Mourinho održati sastanak nakon čega će određene stvari biti jasnije.

Edin Džeko stigao među prvima, prošao i niz testova

Roma sa pripremama za novu sezonu počinje u četvrtak.

Tada će Jose Mourinho sa ekipom odradti prvi trening, a ekipa se okupila jučer kada su odrađena razna testiranja fudbalera.

Među prvima se na okupljanju pojavio i bh. napadač Edin Džeko koji je u proteklih nešto više od mjesec dana punio baterije na brojnim destinacijama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je Edin spreman za nove izazove u novoj sezoni. U njemu još itekako ima volje i želje za igru usprkos činjenici da ima 35 godina, a vidjet ćemo da li će i dalje nositi dres Rome.

Edin je već šest godina stanovnik Rima. Za Romu je odigrao 260 utakmica i zabio je 119 golova.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KviskoKvesic
Dzeko sto god zaradi potrosi u nekretnine u Hrvatskoj pa me cudi zar nevoli svoju zemlju a ustvari i ima pravo tratiti ostatak zivota sa komsijama koji su na 23%
0 2
KviskoKvesic
Ako1986.sad tek vidim da kod nas ima posteni ali nas ovi politicari ubise i rastjerase bez metka samo nema ko da nas povede da ovu gamad ponistimo sa ove zemlje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi