9

Komentari (9)

King_Kenny
...steta sto necu moci gledati ovu utakmicu veceras,ipak je Liverpool prioritet...moram naci neki stream da mogu ponekad baciti oko sta se desava...sreca Pjanke je u 19:45 sa Besiktasem,valjda ce izvuci bar bod,mada mi nesto mirise da ce ih Borussija nabusiti.
Budi sretan sto ikako mores gledat utaknicu. Ja baustelam 12 sati i kad dodjem u hotel gdje nocimo nema prijenosa na tvu niti wifija.
King_Kenny
@user1629055337 ...i mene slicno ceka od 1.oktobra,za sada sam na odmoru
Sajaga
U prevodu si trazio ne realnu platu, koju ti nisu htjeli odobriti i napustio si klub. Sta fali biti iskren, jer cisto sumnjam da ti nebi produzili ugovor, nisi ti Costa.
Mackintosh
U penziju jarane, protiv Kazakstana nisi mogo vola da ubodes
GuiliDamou
@Mackintosh jel se zezas s komentarom il si ozbiljan?
RZ88
Hajde razbi veceras real smrdljivi nek Mourinho vidi koliko jos mozes.
CrveniBar
celikze
pa realno u Realu nevidim stopera koji se moze nositi sa Dzekom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.