Tinejdžeru se konačno ispunjava san: "Gledam Džeku na televiziji, a sada igram protiv njega"

Bit će to nešto posebno

Tinejdžeru se konačno ispunjava san: "Gledam Džeku na televiziji, a sada igram protiv njega"

A. Čaušević

Edin Džeko spada u grupu napadača koji su obilježili proteklo desetljeće.

Džeko traje već duže od decenije, ušao je u jesen karijere i zato nije iznenađenje što sada igra protiv igrača koji su ga kao dječaci gledali preko televizije.

Roma će u četvrtfinalu Europa lige gostovati Ajaxu, a konačno će priliku da zaigra protiv Džeke odbiti i 19-godišnji Jurrien Timber.

Timber je uoči utakmice kazao da je Džeku kao dijete gledao na televiziji, a sada će igrati protiv njega što će biti poseban osjećaj.

"Bit će lijepo igrati protiv Džeke. Pratio sam ga kao dijete dok je igrao za Manchester City. Sada mogu igrati protiv njega. To je posebno", rekao je talentovani defanzivac.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mladi štoper je dodao da jedva čeka da zaigra protiv popularnog Dijamanta. 

"Roma ima niz kvalitetnih igrača, igra važnu igru i za nas će to biti zahtjevna igra. Džeku poznajem jer sam ga gledao kao dijete, iako će biti teško, ali jedva čekam da igram protiv njega", dodao je Timber.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi