Fener igra novu utakmicu, a Edin Džeko seli na klupu
Edin Džeko odmoriti će večeras u kupu Turske.

Rade Krunić čeka debi

Fener igra novu utakmicu, a Edin Džeko seli na klupu

Eldar Ganibegović

Edin Džeko večeras bi trebao na klupu za rezerve. S druge strane, za očekivati je da Rade Krunić debituje u dresu Fenerbahčea.

Večeras od 19 sati Fenerbahče igra novu utakmicu. Protivnik će u šesnaestini finala kupa Turske biti Adanaspor.

Kako pišu mediji u Turskoj, trener Fenera trebao bi poštediti Edina Džeku. Tako bi Dijamant večeras trebao na klupu, dok bi od prve minute šansu trebao dobiti Batshuayi.

Podsjetimo, Edin Džekoi je igrao posljednje četiri utakmice od prve minute. Protiv Istanbulspora je postigao jedan, protiv Konyaspora tri gola, dok je protiv Gaziantepa promašio penal.

Džeko još uvijek nije igrao u kupu Turske, no ne bi trebalo večeras da bude većih problema za Fener i ne sumnjamo da će Džeko dati svoj doprinos u borbi i za ovaj trofej.

Oglasi

Rade Krunić debituje za Fenerbahče

Jedan od igrača koji je stigao ovog januara u Fenerbahče je i Rade Krunić. Bh. veznjak nije bio na raspolaganju protiv Gaziantepa, no večeras bi trebao da debituje.

Podsjetimo, on je u redove istanbulskog tima stigao iz AC Milana. Još ljetos se Fočak povezivao s prelaskom u Fenerbahče, no zajednički jezik dva kluba su našla tek sada.

Osim njega, u klub je stiglo još jedno veliko pojačanje. Radi se o Leonardu Bonucciju koji je imao sjajan debi protiv Gazaintepa u ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi