Edin Džeko konačno negativan!

Nije krio svoju radost

Edin Džeko konačno negativan!

A. Čaušević

Edin Džeko je konačno pobijedio koronavirus.

Nakon što je prošle sedmice nekoliko puta pozitivno testiran jutros je popularni Dijamant saopštio da više ne boluju od koronavirusa.

Radosnu vijest Džeko je saopštio putem društvenih mreža s porukom da jedva čeka da ponovo trenira i igra sa saigračima.

"Konačno negativan. Jedva čekam da se vratim treniraju sa saigračima i pomognem im da nastave igrati ovako dobro", poručio je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlični napadač treba biti negativan i na narednom testu kako bi mogao konkurisati za mečeve. Roma u četvrtak gostuje Cluju u Europa ligi, a za vikend igra Derbi sunca protiv Napolija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
E Bosanac jedva ceka da se vrati a avi ostali igraci trenirali dok su bili pozitivni. Ronaldo se vratio jaci i u boljoj formi a mogu mislit Dzeke, nabio 10kg u izolaciji
1 3
Panjevi7
S‘hajrom lafe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi