Fonseca nakon pobjede Rome: "Istina je da je Džeko važan za nas, ali..."

Vučica stigla do nova tri boda

Fonseca nakon pobjede Rome: "Istina je da je Džeko važan za nas, ali..."

E. Čaušević

Roma je danas na svom terenu uspjela da dođe do nova tri boda pobjedom protiv Parme sa 3:0.

Vučica je lakše od očekivanog stigla do trijumfa, a sve je bilo jasno već nakon prvog poluvremena. Roma je nakon prvih 45 minuta vodila sa 3:0.

Dva gola za rimski klub zabio je Mkhitaryan, dok je jedan dodato Borja Mayoral koji igra u prvom sastavu umjesto Edina Džeke. Poznato je da je Džeko i dalje pozitivan na koronavirus, te da nije mogao igrati.

Mayoral je to dobro iskoristio jer je uspio da dođe do prvog gola u Seriji A. Trener domaćeg tima Paulo Fonseca pričao je o izostanku Džeke, ali i poručio šta ga posebno raduje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Tim osjeća veliko samopouzdanje i to je jako dobro. Istina je da je Džeko veoma važan za nas, ali također me raduje i jako je važno što je ekipa zadržala nivo igre i pored tih nekih promjena u sastavu. Odigrali smo odličan meč, posebno u drugom dijelu i možda smo mogli dati više od tri gola. Sretan sam kako igramo i nadam se da će to biti još bolje", rekao je Fonseca.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nodi_11
Roma pod vodstvom Fonsece izgleda stvarno dobro i ako nema širok roster.
2 0
Mele
Na 3 mjestu, odavno nije bila Roma tu.. Ali treba jos bolji da su, da bi se borili za titulu, Milan i Inter, pa i Juventus su za sada jaci.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti