Niko majku za rođendan nije obradovao kao Edin Džeko
Foto: Instagram

Sjajan poklon

Niko majku za rođendan nije obradovao kao Edin Džeko

Eldar Ganibegović

Belma Džeko, majka Edina Džeke, slavi rođendan. Njen sin sigurno ju je obradovao najljepšim poklonom.

Edin Džeko sinoć je stigao do 10. trofeja u karijeri. Njegov Inter je s 2:1 bio bolji od Fiorentine u finalu Coppa Italije na Olimpicu.

Bh. napadač igrao je do 58. minute kada ga je zamijeni Romelu Lukaku, a s tribina stadiona u Rimu imao je veliku podršku svoje porodice.

Osim supruge Amre i njegove djece, tu su mu bili roditelji Midhat i Belma, kao i sestra Merima, njen sin i drugi.

Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje u taboru Intea, a na teren su se spustili i Džekini najmiliji kako bi zajedno s njim proslavili novi veliki uspjeh.

Jutros je na Instagramu Merima, Edinova sestra, objavila nekoliko fotografija od sinoć, te otkrila da majka Belma slavi rođendan.

Oglasi

Edin joj je sigurno dao najbolji poklon u vidu pehara, što je Merima i napisala u opisu objavljenih fotografija.

"Jednostavno, mama, rodila si šampiona! I zato, pehar za rođendan", napisala je i zahvalila se svom bratu: "Hvala za još jedan poseban dan, brother!"

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsqCn06sovl/[/instagram]

Šansu za novi pehar Edin Džeko će imati 10. juna kada će u Istanbulu igrati finale Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba, Manchester Cityja.

Podsjetimo, sinoćnji trofej bio mu je četvrti u Interu nakon što je dva puta osvojio Superkup Italije i Kup ove zemlje, te je naredne sezone cilj i Scudetto, ali prije toga - Liga prvaka. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi