Icardijeva je ipak bila posljednja! Otkriveno šta su jedan drugom rekli Džeko i Icardi

Detalji svađe

Icardijeva je ipak bila posljednja! Otkriveno šta su jedan drugom rekli Džeko i Icardi

Eldar Ganibegović

Edin Džeko i Mauro Icardi imali su verbalni sukob na istanbulskom derbiju. Čitači s usana sada su odgonetnuli šta su jedan drugom rekli bh. i argentinski napadač.

Prije četiri dana su derbi 18. kola Super Lige igrali Fenerbahče i Galatasaray. Užasan fudbal smo gledali sa samo jednim udarcem u okvir gola, završilo je 0:0, no naboja nije nedostajalo.

Svjedočili smo da je Edin Džeko bio itekako motivisan i emotivno je doživio utakmicu, pa je to sigurno utjecalo na to da uđe u verbalni sukob s Maurom Icardijem sredinom prvog poluvremena.

Čitači s usana uspjeli su da odgonetnu šta su rekli jedan drugom. Čini se, ipak, da je Icardijeva bila zadnja. 

Naime, Edin Džeko mu je navodno rekao da gleda svoja posla, na šta je Icardi upitao šta će biti ako ne bude.

Oglasi

"Šta pričaš?", upitao ga je Edin Džeko, na što je Icardi opet odgovorio protupitanjem: "Pitam te, šta će biti ako ne budem gledao svoja posla?".

Nakon toga se sve završilo, barem na terenu. Nijedan nije dobio žuti karton, što je svakako veliki plus za obojicu iz ove situacije.

Nastavak na Instagramu

Dvojac je nastavio sukob na Instagramu. Galatasaray se žalio javno, Fener odgovorio, Fabrizio Romano prenio, a u komentarima se javio Edin Džeko.

Istakao je kako plaču zbog penala, a Icardi se zakucao u stativu. Nakon svega su mnogi podržali Džeku, ali dosta i negativnih reakcija su dobili Džeko i Romano, prvenstveno od navijača Galate.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Isti rivali se već sutra sastaju u Rijadu u finalu turskog Superkupa. Biti će to šansa za novi duel Džeko-Icardi i vidjet ćemo ko će izaći kao pobjednik i osvojiti trofej. 

Top Komentari

Elias
Ako budes gledao svoja posla nećes pogoditi glavom stativu,gađanje stative glavom nije tvoj posao
0 1
Chesa
Grow up both
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi