Icardi poslao brutalnu poruku Džeki i Fenerbahčeu: Tek će se nakon ovog debelo zakuhati
Mauro Icardi je dobio šljivu ispod oka na derbiju (Foto: Instagram)

"Ranjeni lav je najopasniji"

Icardi poslao brutalnu poruku Džeki i Fenerbahčeu: Tek će se nakon ovog debelo zakuhati

Midhat Šljivak

Napadač Galatasaraya Mauro Icardi poslao je brutalnu poruku velikom rivalu Fenerbahčeu i kapitenu Edinu Džeki pred novi međusobni obračun koji se igra u petak, kada će se veliki rivali u Saudijskoj Arabiji boriti za trofej Superkupa.

Mauro Icardi i Galatasaray imali su žestok obračun s Edinom Džekom i Fenerbahčeom nakon nedjeljnog derbija koji je završen bez pobjednika (0:0).

Argentinac i njegov tim nezadovoljni su suđenjem u derbiju. Smatrali su kako su oštećeni u duelu s velikim rivalom i vjeruju kako su trebali dobiti penal.

"VAR soba i 26 kamera ne mogu vidjeti. Sramota nas je u njihovo ime što se ovo dešava. Nastavlja se manipulacija turskim fudbalom", poručili su iz Galate.

Edin Džeko se umiješao na sve ispod objave novinara Fabrizija Romana koji je prenio saopštenje Galate. Poručio im je da su prevaranti i lažovi i da je njegov rival zapravo udario u stativu i da mu je zbog toga nastao podliv ispod oka.

Oglasi

"Tip je udario u stativu, objavili su ga na Instagramu i plaču za penalom. Tipični oni. Sramotno. Budi ozbiljan Fabrizio, bolji si od toga", napisao je Džeko.

Naravno, ovaj potez Džeke izazvao je brojne reakcije. Strasti se ne stišavaju, a nova bura slijedi već u petak kada će dva najveća turska kluba u Saudijskoj Arabiji odigrati meč za prvi trofej ove sezone.

Mauro Icardi će usprkos 'povredi' biti tu. Pred ovaj duel je poslao brutalnu poruku: "Ranjeni lav je najopasniji"...

Mauro Icardi objavom podgrijao atmosferu

On je na Instagramu objavio fotografiju ranjenog lava s povredama ispod oka. Jasno je da se to odnosi na njega i 'rane' koje je zadobio u derbiju i najava da sprema osvetu.

Edin Džeko i Mauro Icardi se ne podnose

Edin Džeko i Mauro Icardi očigledno se ne podnose. Njihova trka za najboljeg strijelca lige prerasla je u pravi rivalitet.

Oglasi

To se vidjelo u nedjeljnom meču. Došli su u žestok verbalni sukob koji je imao prerastao i u fizički.

Bitka za najboljeg strijelca Super lige definitivno će biti veoma uzbudljiva. Trenutno su obojica na 12 golova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tabela u Super ligi također govori de će se do kraja sezone dešavati dosta toga. Fener i Galata su poravnati na vrhu sa po 44 boda i slijedi zaista spektakularan drugi dio sezone.

Napomenimo da Fener čeka titulu već čitavu deceniju, a Galata je u tom periodu bila dominantna i pretekla je velikog rivala po broju šampionskih titula.

Top Komentari

Ham0
Jebbem mame i vama i ikardiu i klocu
1 2
BosanskaSvedska
A joj vojvoda na aparatima
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi