Ni Island nije daleko za bh. navijače - Nastala je erupcija kada su izašli Džeko i Pjanić

Veliki interes za bh. fudbalere

Ni Island nije daleko za bh. navijače - Nastala je erupcija kada su izašli Džeko i Pjanić

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine izazvali su veliki interes među navijačima naše selekcije, ali i domaćim stanovništvom na Islandu. Nekoliko minuta su za njih izdvojili Edin Džeko i Miralem Pjanić.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je večeras u Reyjkjaviku trening pred sutrašnji meč s Islandom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Iako je gostovanje dosta daleko, bh. selekcija će imati podršku, a nekolicina navijača reprezentacije stigla je i na Reyjkjavik.

Kako bi im zahvalili na svemu reprezentativci naše zemlje su nakon treninga odlučili izdvojiti nekoliko minuta za sve njih. Dali su autograme i fotografisali se i tako su usrećili fanove.

Edin Džeko i Miralem Pjanić su imali tu ulogu kontakta s navijačima. Odradili su posao i izazvali su osmijeh među fanovima koji su doputovali iz raznih dijelova Evrope.

Oglasi

Ekipa SportSport.ba koja je u Reyjkjaviku zabilježila je trenutke druženja navijača s najvećim zvijezdama fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Susret Island - Bosna i Hercegovina igra se sutra od 20:45 sati, a poznato je i ko će suditi ovaj meč. Glavni sudija je Lawrence Visser iz Belgije.

Njegovi pomoćnici su Rien Vanyzere i Thibaud Nijssen, a četvrti sudija je Bram Van Driessche. U VAR sobi je Jan Boterberg.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zmajevi su nakon pet odigranih kola na četvrtom mjestu grupe J sa šest osvojenih bodova. Island je ispod s tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije