Džeko i Pjanić na Svjetskom prvenstvu, ali kao turisti

Na meču Kanada - Hrvatska

Džeko i Pjanić na Svjetskom prvenstvu, ali kao turisti

A. Čaušević

Miralem Pjanić i Edin Džeko, dvije najveće zvijezde bh. reprezetnacije, ipak su završile u Kataru na Svjetskom prvenstvu, ali sa statusom turista pošto se Zmajevi nisu uspjeli plasirati i to nakon najslošijih kvalifikacija koju je naš nacionaln tim odigrao u novije vrijeme.

Pjanić i Džeko zajedno posmatraju utakmicu 2. kola grupe F između Kanade i Hrvatske koji se igra na Al Khalifa stadionu u Dohi.

Dvojica bh. reprezentativaca su se sreli na tribinama te su podijelili zajedničku fotografiju putem Instagram storyja.

Sigurno je da su tokom odličnog prvog poluvremena osjetili žal što se i BiH nije našla među 32 učesnika najvažanijeg sportskog događaja u 2022. godini.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Katar je trenutno centar fudbalskog svijeta pa i nije čudo zašto su mnogi fudbaleri čije reprezentacije ne igraju na Mundijalu turistički odlučili da posjete ovu zemlju.

Džeko je stigao iz Italije, dok je Pjaniću Doha "iza ugla" pošto odnedavano nastupa za ekipu Sharjaha iz UAE s kojim je sinoć i igrao utakmicu.

Top Komentari

lalinjo
Došli ljudi dati podršku Hrvatskoj,pravi primjeri,svaka čast.
3 10
plemic
u nas kažu: gledaj i uči ...
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi