Edin Džeko oduševio fanove fotografijom na Facebooku

Porodica je na prvom mjestu

Edin Džeko oduševio fanove fotografijom na Facebooku

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko nije u najboljoj formi ove sezone zbog čega je često na meti kritičara u Italiji.

Roma ove sezone igra znatno lošije od prethodne, a zakazao je i Dijamant koji jednostavno nije u svom elementu ove sezone. Džeko ni sinoć protiv Fiorentine nije zabio gol čime sa nastavila njegova golgeterska kriza na Olimpicu.

Igrači Rome dobili su zvižduke od svojih navijača koji su razočarani igrom svog tima. Džeko je nakon meča sjeo na teren i bilo je jasno da i on ne može vjerovati šta se njemu i njegovom timu dešava ove sezone.

Međutim, Džeko utjehu za sve nalazi u svom domu gdje ima nevjerovatnu podršku svoje porodice. Bh. napadač je oduševio fanove fotografijom na Facebooku sa svojom djecom Unom i Danijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi