24

Komentari (24)

Tello
Bilo kako bilo, poraz je bolan, al se uvijek nesto nauci, ostane gorak trag.Uvijek cu navijati i bodriti svoju reprezentaciju i kad gubi i kad dobija, jer prosto ja druge nemam, zato je volim jer to je moja Bosna, moja domovina, moja reprezentacija. Nikad ne zaboravimo koliko su ti momci dali srece, ponosa i zadovoljstva 2014, svima nama iskerim patriotama i prijateljima jedine nam domovine. Zivi Bosno i u porazu jer iz poraza si uvijek izlazila jaca. Za Bosnu se zivi za Bosnu se gine. Volim te Bosno...
burek_sa_mesom
OGNJEN VRANJEŠ !!!!!
mer12
Madjarska nogometna sila
IKSZBM
Iskreno je rekao ali u ovakvim utakmicama je kapiten taj koji mora pogurati ostale a to se kod njega slabo vidi. On je nama sigurno potreban kad bi se malo spustio na dole ali igraci kao Zukanovic, Besic itd. nemaju sta traziti u prvom sastavu. Trebaju momci kao Gojak ili Duljevic kod koji se vidi da igraju sa srcem.
teddy sheringham
Tako je. Nisi ni ti više što si bio. Da jesi, zabio bi ono u prvoj minuti. A imao si i bruku šansi. Sad kod mame na baklavu, potom u Bosnu sa Senčijem. Trk!!
Huske77
Ma dzeki se nema sta prigovorit momak tegli na ledjima ovu repku zadnjih 10 godina... problem je sto nepostoji kvalitetan trener koji bi vodio ovu reprezentaciju...a iza kvalitetnog nemamo ni para i onda su nam svi krivi..
Šulc
Za sve je kriv Zuti jeboliga Lovrenovic i ostali koje poziva A Hajrovica nigdje napolje zuti
Elmedin
E,jesi ti "Uranija" "pametan,u p.m.Ja igraca i kurca,sto covjek rece,kad se zadnji put taj tvoj Dzeko od srca radovao kada postigne gol?
Uranija
To ti mjerilo, ko se koliko raduje kad postigne gol! Hahahaha Bože ti mene sačuvaj
Dzeko je dao protiv Lihtestajna.
Ljacmu1
Kad se sjetim da su Bošnje govorili kako je bolji od Mandžukića :D
Uranija
Hahahaha...koji si ti klocko mali
ArminA
Za 3 klase je bolji od panja Mandzukica.
crni1000
pa sigurno nemozes poredit dzeku i mandzukica jedan bio prvi golgeter njemackog i italiajanskog prvenstva a drugi ?
mer12
haha vise golova Dzeko ima u LS u 2 sezone nego Mandzukic opcenito u svim takmicenjima haha jadan si i ti i oni sto ti daju lajkove
mer12
golgeter na klupi vjecno i svugdje...
gaziiiiJAaaa
Rece covjek koji se SPRDA na OKUPLJANJIMA..vodajuci razno-razne IBRICICE, ADILOVICEY SPAHICE..ali hajde i takav je IDOL DVOZUBIM LEVATIMA..ne i nama NORMALNIM, poslije IRSKE je bilo jasno sta nas ceka..
niko nikovic
treba nam selektor sa autoritetom koji će zaustaviti njihovo pijančenje po kafanama, na okupljanjima
BiHScout
**** se i ti vise, odigras jednom dobro svi podju mislito vratio se stari dzeko od jednom ne mozes ni u jedinstvu iz bihaca da odigras. Dosta je i te price vise vratite ljudima u bosni to sto su oni u vas ulozili. Ne mislim pare nego taj osjecaj pobjede i dragosti. I mi hocemo da se jednom radujemo i da budemo sretni
soul_eclipse
E moj ti ,vidjet ćeš kasnije nekad šta je nama Džeko bio
Uranija
Prozivaš našeg najboljeg igrača svih vremena, koji si ti klocko mali
ArminA
Debilu,trebas spomenik dignuti Dzeki. Ljudi koji se ne razumiju u fudbal obicno kazu kad Bosna izgubi, a gdje je bio Dzeko !? To sto imamo 8 panjeva(svaku utakmicu neki drugi probudi i odigra solidno) i Dzeku to nema veze. Ziv ti nama bio Edine ,tesko nam se poslje tebe ...
Dobojlija
Ti ne mozes ni sanjati da budes kao Dzeko ,mrs tamo I navijajbit za ovaj otpad iz bh nazovi premijer lige
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.