Edin Džeko otvoreno o našoj igri: Dobili smo što smo zaslužili!

Kapiten je bio sasvim iskren

Edin Džeko otvoreno o našoj igri: Dobili smo što smo zaslužili!

S. Mlaćo

Sve teža je situacija za našu nogometnu reprezentaciju u grupi J kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Poraženi smo 4:2 od Armenije i sada se nalazimo na četvrtom mjestu, a kapiten Edin Džeko dao je svoje viđenje meča.

"Moglo je biti drugačije. Penal na meni je bio čist, no sudija nije kriv za naš poraz. Od početka do kraja utakmice smo visili u zraku. Dobili smo ono što smo zaslužili", jasan je bio Džeko.

Zmajevi se sada nalaze na četvrtoj poziciji sa sedam osvojenih bodova. Prvoplasirana Italija ima 15, Finska 12, a Armenija devet. Italija i Finska svoj međusobni dvoboj igraju od 20:45.

Top Komentari

Ljacmu1
Kad se sjetim da su Bošnje govorili kako je bolji od Mandžukića :D
3 43
BiHScout
**** se i ti vise, odigras jednom dobro svi podju mislito vratio se stari dzeko od jednom ne mozes ni u jedinstvu iz bihaca da odigras. Dosta je i te price vise vratite ljudima u bosni to sto su oni u vas ulozili. Ne mislim pare nego taj osjecaj pobjede i dragosti. I mi hocemo da se jednom radujemo i da budemo sretni
10 26

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi