44

Komentari (44)

realista1982
Nama treba trener koji ce nabrijati igrace, motivirati igrace da pojedu svakoga (kao sto je ciro radio)ovako izadju kao kakve babe. I treba se zahvaliti Kolasincu, Besicu, Jajalu...
Vinetu
Ti si kapiten i trebas biti primjera, a najveci si mahalac! Odgovoran si koliko i Prosinecki, zato sto nemamo ni igru ni discipinu. Mijenjaj sebe ili ne dolazi vise!
haris100
Slovačka,Vels,R.Irska i S.Irska to su nam mogući protivnici u baražu
Panjevi7
Ja sam davno reko da je ovo anti Bosna ,antiBošnjak portal! Smijem se opkladiti da je 90% ovih komentara napisala redakcija,kao fol zalosni što je Bosna izgubila!!!!!!!!!!!!!!
Nany
Odigraj baraž,i molim te makar se dostojanstveno oprosti od repke ! Kad igraš,mi imamo igrača manje na terenu.U svakoj utakmici padneš na loptu. Robija pod ruku i ne vraćajte se više ! KAKO VAS NIJE STID = SRAM VAS BILO !!!!!
svasta
Dzeko ti mozes polako da se halalis od repke! By
Ibro
Pa Dzekp ti se prvi moras mijenjati. Nemoze kafana drustvo i reprezentacija zajedno
teddy sheringham
Zapitati se svi. Počev od tebe samog!
ZigiZagi
Vinka Marjanovića unaprijedite bagro kravataška,neka vodi baraž frajer zasluzio je priliku realno.Žutom se zahvaliti korektno i vozdrica...
Vinetu
Vakat je za oprastanje Edine!
Kugla
Dinci
Pa nije sramota izgubiti od Italije. Problem je sto nemamo volje ni zalaganja da nesto postignemo. Svaku ste se utakmicu u ovim kvalifikacijama od prve minute povukli do centra ko neke pickice. Presing uopste i ne postoji.
Adnanos
Treba zasut NSBIH mailovima kao sto je bio slucaj kad su nas pljackali na veliko.
Rekorderi
Ne srdi se. Ako su petari popili 8-icu od italijanske ekipe i preživjeli, preživjeće i reprezentacija od 3-ce, ha ja.
gif
retardiranih manijaka...
Aoki
To su oni što su mitomanima te sezone pobjegli 20 bodova i osvojili duplu titulu, e moj mitomane.hahahaha
Rekorderi
Hoće nešto ovi Italijani postavljati rekorde bijedi. Prvo 08 Petari (iskreno, ne zna čovjek kako bi vas zvao) pa on reprezentacija. Zaboravite vi sezonu prije (Adžemovih 3 od 4) ali zato vas je gosp. Osim vratio na mjesto.
Jigsaw
Robi mi nikako nije jasan, kaže ne zove one koji ne igraju u klubu, zato Begovic nije dobijao pozive! Begovic, standardan u klubu, ne dobija poziv, Bešić, ne pamti kad je igrao u klubu zadnji puta, al zato je redovan u reprezentaciji, dvostruki aršini!
SrcuDragaBojaPlava
sta se ovo Begic izboblicio na.slikama nije spavao pa zovno baketa sve dzaba dao usro se za ćuzu...joj ofirnoh poteza...SIPA OVO SVW POHAPSI
Rajvosa2019
Lafcino kreni od sebe , kao kapiten trebas povuci tim za sobom- stisnut zube , pokazati im primjer da treba krenuti naprijed / vuces se jarane nekad kao prebijena macka po terenu
kokoz
Istjera te Menedzere te olose iz Saveza trea doci Barbarez, ozbilji ljudi koj ce radi za uspijeh.
Benjamingst
Edine Dzeko kapiten si de RECI IGRACIMA DA GRIZU NA TERENU RECI NESTO bas kad neide.
AdinRojo
Treba tebe promijeniti, hvala za sve ali trebao bi se posvetiti Romi
Amarinho
u pravu je nas Dijamant.
Edin Merlin
Možda treba novi,mladji,brži,bolji napadać !!!!!!!!!!
Aoki
A možda nemamo takvog, brzog, maladjahnog i boljeg!!!!!!!!!!
konjnakvadrat
Nemoj sine Edine vise dolazit, hvala ti za sve
Darkwood
Smiješan si ti i svi oni koji pljuju po dzeki. Mi nemamo boljeg a i nećemo zadugo imati boljeg. Nemože on sam igrati. Pa 7 igrača iz naše prve postave grije klupu. Kriv je Prosinecki kao što je i savez.
mer12
Pristaje ti ime....
mer12
Ma pusti ih za takve su Kolasinac, Hodzic i sl. dobri fudbaleri misle da je fudbal atletika...a Dzeki treba odmora prvo od kluba covjek je svaku igrao, vidi se da je u zadnje 2 sedmice fizicki pao
konjnakvadrat
Darkwood, ko ga pljuje?
konjnakvadrat
mer12 nisi ni ti izgleda skonto komentar, nema veze
Kugla
Pa Dzeko je tu da glumi zvijezdu
Kugla
Dao je dva gola ove sezone za Romu
Darkwood
Kugla molim te nemoj komentarisati ako se ne razumiješ u fudbal. Sam tvoj komentar govori koliko pratis fudbal, nije sve u golovima. Nastavi pratiti kuglanje.
Kugla
Mozda nepratim ali sjetise protiv Finske Dzeko nije igrao
Ma nisi ti Konj na kvadrat,nego na kub!
TitkusMojeJelo
Poji ****o Edinovo...
Kugla
Sejo1979
Koja budala braco mila ma nije budala samo nego epska budala
Svojprisebi
hahaha cuj idi prati kuglanje hahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti