Edin Džeko: Ovako ne može, moramo promijeniti neke stvari

Kapiten nije zadovoljan

Edin Džeko: Ovako ne može, moramo promijeniti neke stvari

E. Škorić

Edin Džeko smatra da nije katastrofa, ali da za Evropsko prvenstvo treba puno bolje.

BiH je poražena s 3:0 od Italije u Zenici, te je i definitivno ostala bez ikakvih šansi da ide na EP kroz grupu, pa se mora okrenuti baražu koji se igra u martu 2020. godine.

"Šta da kažem? Možda je glupo reći nakon 3:0, ali nije nimalo loše izgledalo to prvo poluvrijeme. Iz tri nikakve šanse dali su tri gola. Trebamo se i mi malo zapitati. Ako želimo na EP, moramo promijeniti neke stvari. Ovako ne možeš. Neke greške te koštaju, zato i jesmo peti u grupi", rekao je Džeko u razgovoru za Nova BH nakon meča, pa se kratko osvrnuo na nadolazeći baraž u Ligi nacija.

"Vidjet ćemo s kim ćemo igrati, daleko je baraž...".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Svi govorimo od utakmice do utakmice bit će bolje, a na kraju sve gore i gore. Ima još do baraža, ali prije svega i igrači moraju da se zapitaju što ne igraju u svojim klubovima odnosno gdje igraju. Sigurno da može biti prednost što igramo prvu utakmicu kući, ali niko neće pustiti da ga pobijediš", dodaje Džeko.

Top Komentari

konjnakvadrat
Nemoj sine Edine vise dolazit, hvala ti za sve
12 27
Amarinho
u pravu je nas Dijamant.
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi