30

Komentari (30)

Zulfikar
E moj Fonesca od Moskvića ne možeš napraviti Maserati bez obzira koliko ga tunirao i tko ga volio, jer da niste rasprodali igrace mozda bi Dzeko i imao kome da bude kapoten.
user1604593678
Daoce i Pjanic i Dzeko sto prije zavrsit karijere da ovi vise ne smaraju...u zadnjih godinu dvije dzeko je otisao u chelsea pa u juventus pa onda u inter i onda se opet vratio u romu jbm vam sve debilsko!!!
Shik
Nije mi jasno.Dzeko je uvjek isti bio. Kad su rezultati bili dobri,nije bilo prigovora za motivaciju Dzekinu.Kad su losi rezultati. Dzeko je kriv nije motivisao igrace. A kao trener na stranu,nista nije kriv. Jasno kao dan.Plan bio dase ga proda dok je trazen.A razlog su morali izmisliti.Pa svada sa trenerom.A i onako su htjeli se rjesiti.I Dzeke i Trenera.A mnogo ranije se trazio drugi trener i Dzekina zamjena. Pa svi znamo iz proslosti Rome. Kojih se trenera lahko rjesavala i igrace prodavala.Prokletstvo i pohlepa za parama.
Pajver
E jest tražen u PM sve su pokušali da ga nekom uvale ali eto nisu uspjeli naći kakve budale da uzmu ovog kolčinu
Zoilomas
Mislim volim dzeku ali podrzavam i ovog trenera, sjecam se cak kad je ciro bio trener i izjavio kako dzeko trenira sa slusalicama i uz muziku odvojeno od ekipa i radi sta hoce, dzeko dobar ali al si mamlaz jarane hehe poslusaj covjeka bices bolji
tbra
Meni ovo vise lici na to da su pokusali da izvuku ozbiljnije pare za Dzeku dok jos moze da se proda, kakvi su ovo glupi razlozi pa da zbog ovog ne igra i ne trenira.
Pajver
Ove utakmice koje je Roma odigrala bez kolca su bile fantastične i zato sada kolac treba da bude na klupi kao i muralem u Barci
red devil mo
Obali ga ti obadvojici.
Hakkinen
@Pajver obali ga ti obojici što ti momak napisa dole.
Okani se IKONE naše Džeke idiote bolesni.
I slobo i franjo
Pajver
Ma jok bolje da meni ona kolcova žena srpska raspuštenica obali i to ispod novog mosta
Pajver
Hebo te on skupa sa alijom
Hakkinen
@@Pajver + franjo = UZP
@@Pajver +slobo= gonocid
Hehehehehe
Pajver
@Hakkinen + alijetina = isil hehehehehehh
Hakkinen
Još kada bi Fonseca cigan samo znao koliko se Edin nervira i sekira zbog njega hahahaha. 114 GOLOVA za prosječnu Romu i treći u historiji na listi strijelaca. Jasno kao DAN. GRANDE Edin Džeko ⚜
Pajver
Normalno da je Roma prosječni klub čim za nju igra bosanski kolac ??????
Chupy
Dzeko se samo zapali kad neko dirne u Bosnu ???
MaDaj
znaci kao sto sam i rekao, trener bio ljut jer je ispao glup sa 6 izmjena i svoj debilizam maskirao kroz ovu svadju... Siguran sam da ga niko nije pitao ni jedno pitanje o izmjenama jer su svi bili fokusirani na Dzeku jhahahha
19211921
Nek Fonseca pokaze da je spacan trener pa onda nek sere o ostalim
Zgembic
Fonseka izgleda hoce da Dzeko motiviske igrace umjesto njega i sve svoje gluposti prebaci na individualca ili ekipu. Jad od trenera Cak ne priznaje ni svoje tehnicke greske. Al i Edin bi morao biti pametniji i ne ulaziti u skukob sa trenerom.
GAZIJASAISTOKA_
Moze li neki tekst o tome kako se Edin snasao u Juventusu, Interu, Milanu, Feneru, City-u?..Pita me haver, jer je citao prije par dana da prelazi u ove nabrojane..
malezija
Gdje ti je Man. United, Real,Barca,West Ham,Psg, imao je on ponuda na pretek i zato je ostao u Romi,nije se mogao odlučiti da greškom ne izabere pogrešno
santakuruz
Kao da ga je Fonseca gledao u utakmicama reprezentacije.
Pajver
A ko gleda te jadne i bijedne reprezentacije ?
struja
Nije lahko ni treneru ni Edinu kapitenu.Uprava Rome proda sve sto valja a Edin nema kuveta da ispuni kapitenske zahtjeve.Ipak odlicno stoje na tabeli ,zasad.
Svojprisebi
E to si dobro reko
Pajver
U pravu si Roma proda sve što vrijedi i zato se nemože riješit kolca jer ga niko neće
Eno30
Dzeko je previse miran, dobrica i nije osoba koja zna drekant na igrace i motivisat ih ja sam to govorio i za reprezentaciju da nije Dzeko za kapitena a evo sad i trener Rome tako govori. Za kapitena mora biti igrac kao sto je spahic bio ili recimo u Manchesteru doojdze predzadnji i kapiten postane Maguer a nije recimo Rasford ili Pogba
malezija
Spahić bi ih sve posamarao, a ovo da je blag za kapitena nije izmislio Fonseka već par dana ranije neki novinari su osuli paljbu po njemu a Fonseka to iskoristio, džeki je smetalo što ga je uveo u kup utakmici tek u produzecima, tu je eskaliralo,a Roma da to iskoristi i traku preda rođenom u Romi,Pelegriniju. Sad je Fonseka u prednosti,igraće sa Mayoralom pa ako funkcioniše sve je dobro uradio,ako ne ide učešće Džeku pa i ako gubi niko mu neće zamjeriti i pregovarati jer probao je sve. To je istina, željeli su se oni njega rješiti zbog plate ali nije bilo interesanata da mu toliku platu daju a Džeki nije htjeo za manje, eto novinari dragi dovoljno je da ste ovo napisali a ne toliko nagađanja.
Noone
Ako je ovo razlog onda je trener u pravu. Džeko kako je dobio traku,promijenio se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.