Edin Džeko danas oči u oči sa Fonsecom
Foto - EPA

Obavit će razgovor

Edin Džeko danas oči u oči sa Fonsecom

Midhat Šljivak

Edin Džeko i Paulo Fonseca danas će obaviti razgovor u klupskim prostorijama.

Bh. napadač se jučer pojavio na treningu nakon 10-ak dana pauze zbog problema sa trenerom i brojnih priča o njegovom odlasku.

Prvi sastanak oči u oči bit će održan danas. Džeko i Fonseca će obaviti razgovor koji bi mogao značajno utjecati na ostatak sezone za bh. fudbalera.

Džeko i Fonseca su tokom cijele polusezone imali određenih problema. Još na početku sezone je Edin kritikovao postavku igre i to ga je dovelo u nemilost trenera.

Bio je potom Džeko na korak od transfera u Juventus. Ipak, nakon što je posao sa Starom damom propao, stvari su se malo smirile, sve do januara i utakmice protiv Spezije i novog sukoba koji je izbio.

Fonseca nije želio više trpiti kritike od strane kapitena. Izbacio je Džeku iz ekipe, ponovo je klub bio blizu da ga se riješi, no poslovi su  ponovo propali.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, jučer se Edin pojavio na treningu, vraćen je u tim, a registrovan je i za Evropsku ligu i čini se kako će Fonseca na njega ipak računati u ostatku sezone.

Nakon jutarnjeg sastanka Džeke i Fonsece u 15:30 bit će održana press konferencija na kojoj će o svemu što se dešavalo govoriti generalni menadžer Tiago Pinto.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

WOLF20
Hoce li Amra biti?
4 1
Arnel925
Gotova priča Edin ostaje legenda Rome
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije