Fantastična poruka Edina Džeke na Facebooku nakon što je Aleksandar Kolarov objavio kraj karijere

Više od prijateljstva

Fantastična poruka Edina Džeke na Facebooku nakon što je Aleksandar Kolarov objavio kraj karijere

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Aleksandar Kolarov danas je objavio kraj igračke karijere.

Kolarovu je istekao ugovor s Interom i špekulisalo se da bi mogao odigrati još jednu sezonu u dresu Crvene zvezde, ali sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Iskusni defanzivac danas je zvanično objavio kraj karijere i poručio je da će ostati u fudbalu, te da će uskoro otkriti svoje planove za budućnost.

Nakon što je odlučio da ide u fudbalsku penziju na društvenim mrežama oglasio se i Edin Džeko koji je poslao Kolarovu sjajnu poruku. Džeko i Kolarov su veliki prijatelji i igrali su zajedno čak u tri kluba.

"Od Manchestera, preko Rima do Milana, zajedno smo prošli mnogo toga, i dobrog i lošeg. Dočekao si me u Manchesteru i pomogao mi da postanem dio porodice, onda su nam se putevi nakratko razdvojili, pa sam ja dočekao tebe u Rimu, a onda si otišao i dočekao me u Milanu, gdje nas je fudbal i želja za pobjedama ponovo spojila.
Kroz sve ove zajedničke godine, postao si mi mnogo više od prijatelja. Već nakon nekoliko mjeseci provedenih skupa u Mančesteru, nisi mi više bio tek suigrač, već drug, prijatelj, oslonac.

Bio si tu za mene kada je trebalo, bio sam tu za tebe kada god sam trebao. Tvoji centaršutevi, moji golovi, poznavali smo jedan drugog na terenu, bolje nego iko i ne mogu ti opisati koliko mi je žao što te više nećemo gledati na terenu. Svi jednom moraju reći zbogom, a ja sam ponosan što sam imao priliku dijeliti svlačionicu s tobom, kroz moju karijeru i radovati se uspjesima, titulama prvaka i zajedničkim golovima.

Više si od suigrača, više si od prijatelja, i to što se više nećemo sresti na terenu, neće promijeniti ništa, jer ostaju zajedničke uspomene koje ćemo prepričavati našoj djeci kada god se sretnemo, a sretat ćemo se često. Odmori se brate i uživaj!", poručio je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Opis nije dostupan.

Kao što je poznato oni su zajedno branili boje Manchester Cityja, Rome i Intera.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antikomunist
Ovako nesto se ni u snovima nebi desilo da je bila obratna situacija.
5 8
HarisADP
Bosnjo i srbin se vole. SEX. s e x! Joj **** mu story mater. Morajul svi biti degeberici pa stavljat sve u story?! U pm sto mi idu na k sa tim storijima. Ovako nešto bitno nikako ne bi smjelo biti u story, al danas degenerici sve stavljaju u story. Moroni glupi
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi