18

Komentari (18)

Bavarac1312
Pravit ćemo te od blata, ponosu Bosanski!
NodzeRM
Ama moj Dzeko ti i da osvojis svijetsko sa Bosnom i Hercegovinom zadojeni ce te uvijek pljuvati!. Ziv i zdrav bio!.
pitariistok
Ma i on mi je pravo postao mrzak jer podrzava ovog Peteva i Vicu...
salt_city
Naš najveći igrač u istoriji, kad se oprosti jednog dana, statuu mu podići u svakom većem gradu u BiH..
Zulfikar
Kakve statue estagfirullah, pa nismo idolopoklonici.
Zulfikar
Dzeko kao da ima demenciju.
Stock84
Ustani pa reci Džeko, kompleksašu internetski!
Zulfikar
Iznimno postujem Dzekin doprinos reprezentaciji ali moj komentar je osvrt na Dzekino ponasanje u zadnje vrijeme, konkretno njegova podrska lešinarima.
Harise
Prija si ti meni bio jako drag, a nisi ti ništa bolje od Vice, Misimovica i Peteva. Tebi je sve jasno šta dešava oko reprezentacije a ti kao kapiten šutiš jer znaš da imaš korist preko reprezentacije. Jedan kapiten kao Spahic ili Barbarez nebi to nikada dozvolili. Od tvog najboljeg prijatelja brata je golmanski trener u reprezentacije, a bio je nula od golmana. To sve kaze kakav ti imaš uticaj. Senad Lulic je sve upravu bio igrace dolazi u reprezentaciju na odmor i ne da obraduje svi navijaci i ljudi koji imaju ince tezak zivot u Bosni i Hercegovini.
Stock84
Bla bla bla.....ima li šta novo u p.m. Igrači piju, seru, idu familiji, vako nako.... Nakon dvije pobjede opet istorijske utakmice...Mi najbolji aaaaah
Mowzilla
Slazem se donekle s tobom, ali moram te malo ispraviti. Barbarez i Spahic jesu naslutili da se mulja u savezu, davali cak i sifrirane izjave, ali nikad nisu smjeli do kraja da istraju u borbi protiv saveza jer znaju da im zivoti, a Boga mi i imidzi ovise o tome. Posto je to jedan Dzeko skontao na vrijeme jos kao klinac od prvog dana odkako igra za repku, on je odlucio vise da bude posmatrac odnosno neutralan.
Harise
Upravu si druze, izvini?
HarisADP
Ja reko nexe igrat više. Eee hajavne hajvanski
roki-rokic
Koji si ti ******? Ne mozes EDINU ni jaja brisat poslije tusiranja.
bosq23
K79
jeste institucija al pred zatvaranjem , Edinu kapa do poda za sve sto je uradio ali vrijeme je da neko novi zabije gol protiv turske
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.