Edin Džeko posjetio čelnike Saveza
Prva dva kvalifikacijska susreta reprezentacija BiH igra na domaćem terenu. Utakmice se igraju 23. i 26. marta a protivnici su reprezentacije Armenije i Grčke. (foto: NSFBiH)

Kapiten reprezentacije BiH

Edin Džeko posjetio čelnike Saveza

E. Oštraković

Nogometaš Rome, Edin Džeko, je nakon posljednje utakmice protiv Torina iskoristio nekoliko slobodnih dana kako bi posjetio svoj rodni grad, Sarajevo. 

Džeko je, osim što je slobodno vrijeme iskoristio za druženje sa prijateljima, odlučio da posjeti i čelnike Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Generalni sekretar Adnan Džemidžić, direktor Sektora za sport Elmir Pilav i sekretar "A" tima Darko Ljubojević razgovarali su danas sa našim kapitenom, a tema razgovora bile su predstojeće utakmice u kvalifikacijama za EP, kao i aktivnosti koje će Savez imati u narednom periodu.

Prva dva kvalifikacijska susreta reprezentacija BiH igra na domaćem terenu. Utakmice se igraju 23. i 26. marta a protivnici su reprezentacije Armenije i Grčke.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Očigledno je da je Edin Džeko, iako nije postigao gol protiv Torina, jako raspoložen došao u BiH a jedan od razloga je i kapitenska traka koju je nosio u tom susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi