Edin Džeko preskače utakmicu u petak

Zbog žutih kartona

Edin Džeko preskače utakmicu u petak

Napadač Rome i reprezentacije BiH Edin Džeko neće konkurisati za meč protiv Torina koji se igra u petak.

Razlog zbog kojeg Džeko neće igrati protiv Torina je suspenzija zbog žuth kartona. Naš napadač je u susretu sa Napolijem dobio javnu opomenu u 86. minuti, a to je bio njegov peti žuti karton ove sezone u Seriji A.

Džekino mjesto u vrhu napada protiv Torina će zauzeti Schick, koji ove sezone još uvijek nije postigao niti jedan gol u Seriji A.

Roma će sredinom naredne sedmice igrati možda i najvažniju utakmicu sezone protiv Šahtara, a dobra stvar za Eusebija Di Francesca je što će Edin Džeko potpuno odmoran dočekati meč sa ukrajinskim prvakom u 1/8 finala Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč Rome i Torina igra se u petak s početkom u 20:45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Steta!!! Nakon onakve partije u Napulju. Bas steta!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi