Kakav početak za majstora: Utakmica samo što je počela, a Edin Džeko slavi prvi gol

Fenomenalno

Kakav početak za majstora: Utakmica samo što je počela, a Edin Džeko slavi prvi gol

Midhat Šljivak

Edin Džeko je na fenomenalan način počeo sezonu u turskoj Super ligi. Već nakon tri minute zatresao je mrežu Gaziantepa.

Edin Džeko je postigao prvi gol sezone za Fenerbahče u prvenstvu Turske. Iskoristio je asistenciju Dušana Tadića i postigao je pogodak za 1:0.

Prethodno je Edin ukrao loptu na sredini terena, progirao je Tadića koji mu je vratio loptu, a ovaj zabija za 1:0.

[twitter]https://twitter.com/canl_gol1/status/1690798359215259648[/twitter]

Pogledajte ovaj pogodak Džeke.

Oglasi

Fenerbahče pred utakmicu potvrdio spektakularno pojačanje

Fenerbahče je neposredno pred ovaj meč potvrdio dolazak spektakularnog pojačanja. Novi član kluba je turski reprezentativac Čengiz Under.

Under stiže iz ekipe Marseillea i svakako će biti veliko pojačanje za ekipu koja je ovog ljeta dovela brojna velika imena.

Njega su predstavili na sjajan način. Svjetla na stadionu su se ugasila, a zatim je počela muzika čuvenog kečera Undertakera i Čengiz je pozirao u novom dresu.

Također, danas je u klub stigao i brazilski veznjak Fred iz Manchester Uniteda, a sada je cilj dovođenje Dominika Livakovića.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fener je uz Galatu najveći favorit za osvajanje titule prvaka. Plavo-žuti je čekaju već 10 godina.

Top Komentari

user1636137141
Hvala Tadiću!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi