Edin Džeko zabio prvi gol sezone i reakcijom pokazao koliko mu to znači

Sjajna akcija

Edin Džeko zabio prvi gol sezone i reakcijom pokazao koliko mu to znači

M. Šljivak

Roma je u 31. minuti izjednačila protiv Beneventa na 1:1, a zatim golom Edina Džeke je povela sa 2:1


Pogodio je Pedro Rodriguez nakon lijepe akcije svog tima. Pellegrini je pokušao šutirati, izblokiran je, a zatim mu se lopta vratila.

Uposlio je potom veznjak Rome Pedra koji je bio sam. Španac šutira, golman gostiju ima loptu na ruci, ali ona nekako ulazi u mrežu za 1:1.

Gol POGLEDAJTE OVDJE.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Samo četiri minute kasnije Roma je povela. Sjajna akcija je to bila, a zabio je Edin Džeko za 2:1 i pokazao je reakcijom koliko mu gol znači.

GOL POGLEDAJTE OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kugla
Dao za Romu a sa reprezentacijom se sprda djubre
0 6
Fino alla Fine
Majstor se vraća.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi