Šok ranom zorom: Roma tjera Džeku!

Vijest objavio ugledni Corriere dello Sport

Šok ranom zorom: Roma tjera Džeku!

A. Čaušević

Zvanični razlog zašto Edin Džeko neće igrati protiv Spezije je povreda, ali čini se da se u pozadini te odluke krije nešto posve drugo.

Ugledni Corriere dello Sport, medij inače sklon Romi, u današnjem printanom izdanju donosi pomalo nevjerovatnu priču - Vučica se sprema da otjera Džeku!

Udarna vijest na naslovnici rimskog lista je "Fonseca izbacio Džeku", a u objašnjenu se navodi da je Edin izostavljen iz tima zbog svađe.

Saigrači Rimske vučice su stali na stranu svog kapitena, dok portugalski trener ima podršku klupskog rukovodstva, pa bi konačan epilog svega mogao zavisiti od ishoda današnjeg meča.

Džeko je igrao protiv Spezije, ali njegova reakcija kada se pitao ko je njegov tim je izazvala dosta reakcija.

Sve je kulminiralo u četvrtak kada Roma nije uopšte trenirala ujutro već je Dijamant zajedno sa Lorenzom Pellegrinijem, imao dugački razgovor sa Fonsecom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moj odnos sa Džekom? Nemam ništa na to reći. Sutra ne može igrati, ja se trebam skoncentrisati na utakmicu", kazao je Fonseca na jučerašnjoj pressici. Ali ko će povjerovati u iznenadnu povredu obzirom na odlično zdravstveno stanje iskusnog Sarajlije?!

Neki italijanski mediji već nagađaju da će u slučaju Fonsecinog ostanka Džeko na transfer listu. U igri je navodno ponovo Juventus.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Ljudi moji koji čitate ovo, Edin zna šta radi VJERUJTE MI. Da smijem ja bih napisao pravu istinu jer haman se čujemo svaki dan eventualno drugi dan. Nemojte misliti da šta pametujem ali... Zna Džeks šta radi. Moje mišljenje da nema Džeksa tj da ne igra za Romu ja taj tim ni na slici ne bih pogledao a pogotovo nakon šta su Totti i De Rossi završili kako su završili. Sportski pozdrav GRANDE EDIN DŽEKOOOOOOOO
21 11
Sako12
Šta ga boli k , može preči gdje hoce
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi