Vijest objavio ugledni Corriere dello Sport

Šok ranom zorom: Roma tjera Džeku!

29

Komentari (29)

nono
Totija su trebali ostavit na poziciji kao Milan Maldinja ! To bi im bio najjači potez !!
Realist
Dzekino vrijeme je prošlo ne moze vise igrati učinkovito na visokoj razini
Zulfikar
Pocelo je opet, valja sad sve to po ko zna koji put izdrzati...
Mele
Da nisu Manzukica potpisali, mogao je u Milan... Sa Zlatanom bi bio udarna bomba u napadu, sa Ronaldom takodje, bolje bilo u koji taj tim iz Milana ili Juventus, nego Roma...Kad se proda klub, moze se vratiti na funkciju u klubu, zajedno sa Tottijem, sada ne nikako.
tbra
BosnianKingdom
Dzeko u Francusku idi zabij do kraja karijere jos 50 golova ima 4 od 5 liga petice po 50 i boli te *****
BosnianKingdom
Ja sam to znao oni kad su Totija i De Rosija otjerali mene vise nista ne cudi, tu sam skonto o kakavim ublehama je rijec
fantasma
Bitno je samo da ode bez obestecenja, pa nek se yebu!
Krivaja Zavidovići
Odbija bolje ponude u finansijskom i sportskom smislu Čelzija, Juventusa, Intera... ostao vjeran "Vučici", a sad ga tjeraju...
Ko_je_babo
Dzeko,ti si legenda. Fonseca je obicna neznalica.
AmarSahi
Ma Džeko je trebao odavno ići, opala mu forma tu, još zbog tog Mayorala ni ne igra. Treba u neki slabiji tim, tipa u Turskoj ligi ili Drugoj Engleskoj da povrati tu formu, iako je on napravljen za dosta bitnije utakmice.
Realist
Koje vracanje forme čovjek je za mirovine
samir49
A juve ga ne zeli vise! Mozda da ide kod seje kolasinca!
criticos
Juce tekst, posljednja sansa za Fonsecu, dolazi Allegri. Danas ostaje Fonseca a ode Dzeko. I to na posudbu. Mastovit tekst, al pravoooo. Koji je ovo mjesec? Januar? Prelazni rok? Dzeko? Redovna naglabanja zadnjih 10 godina.
Hakkinen
Ljudi moji koji čitate ovo, Edin zna šta radi VJERUJTE MI. Da smijem ja bih napisao pravu istinu jer haman se čujemo svaki dan eventualno drugi dan. Nemojte misliti da šta pametujem ali... Zna Džeks šta radi. Moje mišljenje da nema Džeksa tj da ne igra za Romu ja taj tim ni na slici ne bih pogledao a pogotovo nakon šta su Totti i De Rossi završili kako su završili. Sportski pozdrav GRANDE EDIN DŽEKOOOOOOOO
Ecosport
@Hakkinen pa ako ga samo saigraci podrže i odigraju sljedeću tekmu slabo, ode trener. Meni nisu jasne uprave klubova da toliko stoje uz trenere dok im se igra raspala i igrači nezadovoljni. Tu odmah treba doći do promjene. Fonseca će svakako uzet lovu na otpremnini i svi sretni. Neće Edin nigdje.
Hakkinen
@Ecosport ne ide to tako buraz u ozbiljnim evropskim klubovima i kao što sam napisao Romu ne gotivim nikako i jedino sve dresove sa brojem 9 imam zbog Edina.
Suigrači su podržali Džeku ali to da odigraju slabo utakmicu da bi trener dobio " nogu", ne ide to tako nije to BiH i ako te ja razumijem šta hoćeš da kažeš.
A ide li Džeks negdje ili ne.... j b g nije fer obećao sam da " mahalat" neću.
Lijep pozdrav drug
Presidente
Dzeko je bolji od Morate, ajmo Juve.
AmarSahi
Forma mu je opala u zadnje vrijeme, godine i to, Morata je dosta više golova zabio i napravio astitencija od Džeke a čak pola sezone nije ni igrao. Džeko jeste dobar igrač, ali treba u neki drugi tim da živne opet.
BosnianKingdom
Sta pricas u Serije A morata uu 13 utakmica 5 golova, a Dzeko u 14 utakmica 7 golova, jos Morata i ima s kim igrat Ronaldo, Chiesa, Dyabala dok Dzeko igra s panjevima
komshija
Ovo je samo ne bi li se raja zaletila i dvicu na speziu odigrala a kvota 1,5 kečina ko kuća
Hakkinen
Kladioničar ne rise!!!!
Sako12
Šta ga boli k , može preči gdje hoce
adilaga
Dzabe bi igrao u juventusu samo da dokazem kakav sam dobar igrac jer s Ronaldom igrati fudbal to je umjetnost u fudbalu,mogu mislit kakav bi bili tandem obadvojica su golgeteri tehnicari dribleri borci. Sta treba ti bolje da osvojis eskudeto.
GAZIJASAISTOKA_
OBADVOJICA? Ronaldo, Dzeko...JOS koja DVA?
soccero
@adilaga ako Dzeko zeli titulu ne treba ići u Juventus vec u Milan ?
19501911
Prci im mater,kad su Totija iz****li onako,očekivati je onda svašta,aj ti dok je vrijeme
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.