Džeko o stalnim špekulacijama oko odlaska iz Rome: "Dosta mi je da slušam..."

Ostat će na Olimpicu

Džeko o stalnim špekulacijama oko odlaska iz Rome: "Dosta mi je da slušam..."

Edmir Škorić

Edin Džeko je u prijateljskom meču protiv mađarskog Debrecena (5:2) postigao dva gola za Romu.

Edin je igrao u drugom poluvremenu, te je uspio dva puta zatresti mrežu protivnika i sve je izvjesnije da će bh. reprezentativac voditi tim Josea Mourinha u sezoni koja dolazi.

“Zaboravili smo kako je lijepo igrati pred navijačima. Nadamo se da će se stadioni naredne sezone otvoriti 100 posto. Što se mene tiče, svakim danom sam sve bolji. Nakon dvije sedmice priprema rastemo“, rekao je Džeko za Romin kanal nakon utakmice.

Zatim se osvrnuo i na sve veće glasine o njegovom odlasku iz Rima.

“Dosta mi je da slušam o odlasku negdje drugo. Mislim samo na Rim i ni na šta drugo“, rekao je Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A kreće 22. augusta, a Roma će na otvaranju nove sezone ugostiti Fiorentinu, zatim će gostovati Salernitani, pa ugostiti Sassuolo 12. septembra u trećem kolu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hame
Jest vam ga cojk zacero sad, zbogom 20 clanaka
14 0
bk123
Kako je tek nama to čitati...al sretno majstore
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi