Kamere snimile susret Džeke i Lukakua nakon utakmice, Dijamant pokazao kakav je gospodin

Uspio se smiriti na klupi

Kamere snimile susret Džeke i Lukakua nakon utakmice, Dijamant pokazao kakav je gospodin

E. Čaušević

Edin Džeko večeras je glavna tema fudbalske javnosti zbog svađe koju je imao s golmanom Andreom Onanom tokom meča Inter - Porto, a zatim i ljutite reakcije kada ga je Simone Inzaghi izveo iz igre u drugom poluvremenu i uveo Romelua Lukakua. Upravo su kamere na kraju meča snimile susret Džeke i Lukakua koji je bio junak Intera večeras.

Džeko je večeras dobio priliku od prve minute na meču protiv Porta iako su italijanski novinari danima najavljivali da će ostati na klupi i da će u početnom sastavu uz Lautara Martineza biti Romelu Lukaku.

No, Džeko je na kraju bio na terenu od samog početka, ali jasno je da ovo jednostavno nije bila noć bh. napadača koji će ju što prije željeti da zaboravi.

Džeko se našao u centru pažnje prvi put u finišu prvog poluvremena kada se verbalno sukobio sa svojim golmanom Onanom koji je vikao na bh. napadača, ali ni on na kraju nije ostao dužan.

Međutim, Hakan Calhanoglu uspio je da smiri situaciju i sigurno je da su na poluvremenu Onana i Džeko riješili problem koji su imali, a očekuje se da Simone Inzaghi na press konferenciji objasni šta se dešavalo između njih dvojice.

Oglasi

No, za Džeku tu se noćna mora nije zaustavila. Dijamant se vratio na teren i u drugom poluvremenu, ali nakon svega desetak minuta igre Inzaghi ga je izveo s terena i umjesto njega odlučio je uvesti Lukakua.

Džeko je bio vidno ljut i razočaran zbog takve odluke, te je dobacivao Inzaghiju ne baš lijepe riječi, te je odmahnuo rukom nekoliko puta dok je prolazio pored njega.

Ipak, ispostavilo se da je Inzaghi tom izmjenom napravio pravi potez jer je upravo Lukaku u finišu meča zabio jedini pogodak na meču i donio pobjedu Interu i prednost pred revaš susret koji se igra u Portu za tri sedmice.

Džeko se tokom vremena dok je sjedio na klupi uspio smiriti, a to je najbolje pokazao detalj nakon utakmice kada su igrači Intera slavili pobjedu, a u centru pažnje bili su upravo Džeko i Lukaku.

Bh. napadač je bio itekako sretan što je Lukaku zabio pogodak i čestitao mu je na tome, te sasvim jasno pokazao da nije bio ljut na Belgijanca tokom izmjene već jednio na Inzaghija, ali sigurno ga je i to brzo prošlo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Lukaku je na kraju bio junak Intera, a Džeko je pokazao koliko je sretan što je Belgijanac konačno zabio gol i najavio da se lagano vraća u staru formu nakon silnih problema s povredama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi