Edin Džeko se na teren ipak vraća ranije od planiranog?

Možda bi mogao konkurisati za Juve

Edin Džeko se na teren ipak vraća ranije od planiranog?

Napadač Rome Edin Džeko je već neko vrijeme van stroja zbog povrede mišića koju je zadobio pred utakmicu sa Real Madridom u Ligi prvaka.

Iako se u prvi mah činilo da povreda nije ozbiljna i da će se Džeko brzo vratiti na teren, do sada je već propustio nekoliko bitnih utakmica u kojim Roma nije bila pretjerano uspješna, a izvjesno je da neće igrati ni protiv Plzena (sutra) i Genoge (16.12.).

Pretpostavka je da će se Džeko vratiti na teren protiv Sassuola na utakmici koja se igra 26. decembra, ali najnovije vijesti iz Italije kažu da bi, ipak, mogao zaigrati i četiri dana prije toga.

Roma će 22. decembra gostovati Juventusu, pa bi Eusebio di Francesco tada možda mogao računati na Edina Džeku, koji bi mogao barem ući sa klupe za rezerve.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Edin Džeko za sada igra vrlo skromnu sezonu u Seriji A, gdje je na 12 utakmica postigao samo dva gola.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Raikkonen
Hajmo sada dušmani sve što je bosanskohercegovačko da vašim komentarima popljujete. Evo super članak o Edinu pa hajde tkz Ziky popljuj i njega pa uđi u njegov privatni život o supruzi Amri znamo šta misliš pa na dalje. Jadno i žalosno . Piči Džeko dabogda imo 100mil eura godišnje da zavidni umru od muke
42 3
Ziky
vratio se ili ne za Romu to ne igra ulogu dao je samo 2 gola u sezoni totalno van forme
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi