Edin Džeko se oglasio na Instagramu nakon sretne pobjede!

'Igru briši, bodove piši'

Edin Džeko se oglasio na Instagramu nakon sretne pobjede!

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je u Belfastu zabilježila trijumf u prvom kolu UEFA Lige nacija protiv Sjeverne Irske i pored ne baš sjajne partije, a tome svjedoči i statistika koja kaže da je domaćin uputio čak 24 udarca ka našem golu, dok smo mi šutirali na njihov gol tek pet puta.

Pogocima Harisa Duljevića u 36., odnosno Elvisa Sarića u 64. minuti susreta naša reprezentacija je zabilježila veliku pobjedu u prvom kolu novog UEFA-inog takmičenja Lige nacija.

Slavili smo, ali smo pružili poprilično blijedu partiju i ukoliko je ponovimo u utorak na Bilinom polju, sigurno je da će nas vrlo ozbiljna reprezentacija Austrije itekako znati kazniti.

Toga je svjestan i naš kapiten i najbolji strijelac reprezentacije BiH u historiji Edin Džeko, koji se na Instagramu oglasio nakon ove više sretne nego spretne pobjede rekavši kako su zalaganje i borbenost bili na noviu, ali da igra može i mora biti bolja.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Top Komentari

delalovic dursum
Tako je Dijamantu, idemo dalje po novu tricu... SRETNO ZMAJEVI
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije