Džekin sin neće nikada zaboraviti taj trenutak, dobio dres i fotografiju sa zvijezdom Barcelone

Izašao im u susret

Džekin sin neće nikada zaboraviti taj trenutak, dobio dres i fotografiju sa zvijezdom Barcelone

E. Čaušević

Inter je sinoć na svom terenu uspio da pobijedi Barcelonu sa 1:0 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Inter je na Meazzi došao do velika tri boda i pobjede koja ih itekako ostavlja u borbi za drugu poziciju u grupi i plasman u nokaut fazu ovog takmičenja.

Domaći tim je uspio da slavi sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Hakan Calhanoglu u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena.

Bh. reprezentativac Edin Džeko sinoć nije igrao od prve minute, te je na teren ušao u drugom poluvremenu.

Džeko se danas našao u centru pažnje nakon što se oglasio na Instagramu i pokazao je s kojim je igračem Barcelone nakon sinoćnje utakmice razmijenio dresove.

To je bio Robert Lewandowski koji je sigurno trenutno najveća zvijezda u Barceloni, a dres poljskog napadača na kraju je otišao u ruke Džekinog sina Danija.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Dani ovu noć sigurno neće nikada zaboraviti jer je nakon utakmice uspio i da se fotografiše s Lewandowskim koji je očito njemu jedan od najdražih fudbalera.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I pored poraza od Intera napadaču Barcelone nije bio problem da Džeki izađe u susret što je sigurno najbolji pokazatelj da je zaista veliki čovjek i profesionalac.

Barcelona će priliku za osvetu protiv Intera imati već za sedam dana kada će se sastati ponovo, ali ovaj put će se meč igrati na stadionu Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milos1312
Lewi kapa do poda, ali BABO je BABO!
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi