Edin Džeko sutra na operaciji
(Foto: EPA)

Doživio dvostruki prelom jagodične kosti

Edin Džeko sutra na operaciji

Midhat Šljivak

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko povrijedio se danas na utakmici Rome i Cagliarija.

Bh. napadač je pretrpio dvostruki prelom jagodične kosti i već sutra će biti podvrgnut operaciji nakon koje će se morati na određenu pauzu.

Sasvim je izvjesno da Džeko neće biti spreman za naredne akcije reprezentacije Bosne i Hercegovine koje nam predstoje u narednim danima.

Podsjetimo, 12. oktobra bh. tim u Zenici dočekuje selekciju Finske, a tri dana kasnije na rasporedu je utakmica protiv Grčke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je ove sezone odigrao sedam utakmica i postigao je četiri gola za ekipu Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pitaristok
sretno kapitenu, da se vratis jaci....bosanska je to glava!!!
2 0
mer12
udari ga covjek laktom u 16 tercu, sudja nista
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi