Džeko u Torinu promašio nemoguće, a onda jednim potezom spasio Inter

Sjajna asistencija Dijamanta

Džeko u Torinu promašio nemoguće, a onda jednim potezom spasio Inter

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera sinoć su uz dosta muke osvojili bod na gostovanju u Torinu.

Torino je vodio skoro do posljednje minute i činilo se da će osvojiti tri boda protiv aktuelnog prvaka Italije, ali na kraju se to nije desilo.

Inter je u posljednjim minutama sudijske nadoknade uspio da poravna na 1:1, a strijelac je bio Alexis Sanchez.

Na udaru kritika nakon meča našao se bh. napadač Edin Džeko koji je sinoć imao nekoliko nevjerovatnih promašaja, a posebno se izdvaja onaj iz samog finiša utakmice kada je glavom s nekoliko metara promašio cijeli gol.

Međutim, Dijamant je do kraja utakmice uspio da se oduži za svoje promašaje jer je on bio najzaslužniji za gol Alexisa iz 93. minute.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko je fantastično asistirao Čileancu kojem nije bilo teško da pogodi za 1:1, te se Dijamant koliko-toliko uspio iskupiti za sve promašaje u sinoćnjoj utakmici protiv Torina.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi