Džeko završio ljekarski, izgleda da Željezničar neće dobiti ništa novca

Dijamant u Interu

Džeko završio ljekarski, izgleda da Željezničar neće dobiti ništa novca

A. Čaušević

Edin Džeko je prva priča na Apeninima. 

Dijamant je danas stigao u Milanu gdje veliki broj novinara prati praktično svaki njegov pokret. Istovremeno objavljuju se detalji njegovog prelaska u tabor prvaka Italije.

Sarajlija je nešto iza 15 sati završio ljekarske preglede, nakon čega slijedi odlazak u klupske prostorije gdje će potpisati ugovor s Interom.

Italijanski mediji izvještavaju da će bh. reprezentativac na Giuseppe Meazzu stići besplatno, ali će Inter morati platiti određene bonuse ako se ispune pojedini ciljevi.

Tako će Nerazzurri u slučaju da izbore plasman u Ligu prvaka platiti Romi između 1.5 i 2 miliona eura. Džeko će zarađivati 5.5 miliona eura po sezoni. Potpisati će dvogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vijest da Džeko stiže besplatno u Inter je hladan tuš za Željezničar. Na Grbavici su se nadali da će dobiti oko 65.000 eura, ali od toga neće biti ništa.

Međutim, neophodno je sačekati zvaničnu potvrdu ova kluba o detaljima transfera nakon čega će se definitivno znati da li će u Zvorničku 27 stići finansijska injekcija ili ne.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JaSamMaliPitat
Jao naslova od kvazi novinara ??
18 2
tip
Već je u Romi. Ne razumijem. Dajem vam 100KM ako napisete 1 ispravan članak. Za Željovce....navijajte za Velez, možda vas iznajmljovanje Grbavice izvuce iz problema. Dzeku ste vec eksploatisali i vise nego dovoljno obzirom na procjene Omera Joldica o njemu.
12 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi