UEFA pitala fanove da Džeku opišu koristeći jednu riječ, a u komentarima se oglasio i Dijamant

Nisu očekivali baš njegov komentar

UEFA pitala fanove da Džeku opišu koristeći jednu riječ, a u komentarima se oglasio i Dijamant

E. Čaušević

Edin Džeko igra u sjajnoj formi otkako je ljetos iz Rome stigao u Inter.

Iskusni bh. napadač bio je junak Intera u subotu u meču protiv Venezije kada je u 90. minuti uspio postići pogodak za 2:1 i donijeti svom timu važna tri boda.

Tako je Džeko prekinuo niz od deset mečeva bez gola u Seriji A, ali i pored toga igra zaista fantastičnu sezonu.

Od dolaska u Inter naš napadač je odigrao 29 mečeva u svim takmičenjima, te je uspio zabiti 12 golova i upisati sedam asistencija.

Zanimljivu objavu danas je imala i UEFA na svom profilu za EURO 2024, a u centru pažnje bio je upravo Džeko.

Oni su objasnili da je Džeko bio direktno uključen u 19 golova Intera ove sezone, te su tražili od fanova da uz jednu riječ opišu našeg reprezentativca.

🇧🇦 Sum up Edin Džeko in 1 word! The forward has now been directly involved in 19 club goals this season (⚽️x12, 🅰️x7) 🔥 #MondayMotivation

Posted by UEFA EURO 2024 on Monday, January 24, 2022
Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je mnoge oduševilo jeste Džekin potez da i sam komentariše ovu objavu, te je sebe opisao koristeći riječ "strast". Naravno, očekivano je da u komentarima dominira riječ "Dijamant".

Opis nije dostupan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kockoglavi
Kloc
4 20
Malmi_Suomi
BABUKA!!!
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi